חרדת ביצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת ביצוע
    בדוי
    11/08/2008

יש לי בעיה שמפריעה לי לא קצת זמן... אני בן 23 ומאז שאני זוכר את עצמי, אני לא מסוגל להשתמש בקונדום.. הייתה לי חברה 4 שנים וחברה שנה וחצי שלקחו גלולות וכבר התרגלתי להשתמש בלי. אבל עכשיו שאני פוגש מישהי ואני רוצה לשכב, רק המחשבה אפילו של הקונדום מורידה לי אותו.. או שהוא יורד עוד לפני ששמתי אותו מהלחץ (מהנסיון) או שאני מצליח לשים ואז שאני חודר הוא יורד כי אני לא מרגיש כלום ולא נהנה ... מה לעשות?! איך מטפלים בחרדת ביצוע...? או שזה אולי לא חרדת ביצוע בכלל וזה פשוט כי באמת הבלון על הזין זה פשוט לא נעים ומוריד את כל החשק... HELP?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת ביצוע

הוספת תגובה

• רק רוצה להוסיף

בדוי
    11/08/2008

שבלי קונדום אין שום חרדה והעניינים הולכים יופי טופי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו שיכול לעזור לך...

שני
    11/08/2008

פשוט תחשוב על כל מחלות המין והאיידס שאתה עלול לחטוף ואז תאמין לי תרצה גם תרצה לשים קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה לא חרדת ביצוע, אלא...

14/08/2008

חרדת קונדום. כדאי שתנסה הרבה סוגים של קונדומים, (כולל AVANTI של דורקס, שלא עשוי מגומי). תתאמן באוננות. כן, כן... ממש תתאמן ותתרגל, וזה יפחית את אי הנוחות והלחץ שכרוכים בשימוש בקונדום. לך, תתרגל איתו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו