תגובתי לתשובתה של דר' כהנה מ6/8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובתי לתשובתה של דר' כהנה מ6/8
    מיכל
    11/08/2008

שלום רב לדר' כהנה! אני מודה שבצפייה רבה חיכיתי לתשובת אחד מאנשי המקצוע. עם זאת, נדמה לי שתשובתך לא רק שלא נתנה מקום לשאלתי, אלא אף העבירה את הכדור למגרש אחר והוא חיי שלי, בחירותי וכיוצא בזה. תחושתי היתה שיש זילזול בבקשתי לעזרה, משום הבחירה שלי לאהוב בחור צעיר. ובכן, דר' כהנה- איני יודעת אם אני רוצה להיות אמו של הבחור (ושאר דברים שציינת שם). אני בהחלט מודעת לבעיות שבהתנהלותי ולמחירים. ולידיעתך- אני בטיפול כבר מספר שנים, כך שההצעה לשלוח אותי לטיפול (מה גם שנכתבה במידה לא מועטה של זילזול), לא היתה במקומה. בסך הכל רציתי לשפר משהו בחיי המין שלי ושל "הילד שאני רוצה לגדל" כדברייך. אני מבינה שמבחינתך אין מקום לעסוק בכך ולהתייעץ על כך. צר לי על כך, ואף יותר מזה- צר לי ביחס לעצמי שבחרתי להתייעץ. ובכל זאת- מודה לך על הזמן שהקדשת לענות לשאלתי. בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את רואה מיכל????

שני
    12/08/2008

מסתבר שהתשובות וההתייחסות שקיבלת מגולשי הפורום קצת יותר מקצועיים ומעניינים מאשר "אנשי המקצוע" של הפורום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן וד"ר כהנא הובנה שלא כהלכה

14/08/2008

בכל אופן היא ביטאה את דעתה האישית.

לכל אחד זכות להתייעץ, לשפר ולשנות. מקווה שתמשיכי להכנס לפורום שלנו ולהתייעץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר חגית כהנא
    19/08/2008

בודאי לא היתה בכוונתי לפגוע בך או לזלזל בבחירותיך
    אני שמחה שאת בטיפול
    וצר לי שלא הבנת את הכוונות החיוביות שבתשובתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו