"תקלות" בעת קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "תקלות" בעת קיום יחסי מין
    אלון
    12/08/2008

שלום, אני בן 24 ולעיתים בעת קיום יחסי מין עם חברתי, יש לי "תקלות": כאשר חברתי יורדת לי (אני שוכב), האיבר שלי גדל אך לא נעמד זקוף כמו שאני מאונן. לפעמים יש לי נפילה בזיקפה כאשר אני שם קונדום או ממש לפני חדירה. כאשר אני שוכב והחברה שלי עליי, הזיקפה נחלשת וקשה לי לבצע חדירה. במצבים אחרים שאני מעליה או מאחוריה, לרוב אין בעיות והכל חלק. חשוב לציין שכאשר אני מאונן לבד יש לי זיקפה טובה. אני וחברה שלי מאוד פתוחים ומדברים על הכל, יש לנו סבלנות ומשחק מקדים. אנחנו מאוד נמשכים אחד לשני ואוהבים מאוד ולכן חשוב לי הנושא ע"מ ששנינו נהנה. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם אחת הבנות שאיתן הייתי, וגם אז המקרה היה פעם תקין פעם לא. מהי המלצתכם? האם הבעיה ניתנת לטיפול? אשמח לקבל עזרה/המלצות.. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סליחה תקלה...

14/08/2008

אתה מתאר תופעה הנקראת "חרדת ביצוע" ברמה קלה, שכן בחלק רב מהמקרים אין נפילה של הזקפה. המנגנון הפיזיולוגי של זקפה תקין לחלוטין אצלך, אך לעיתים אתה מתמקד בזקפה ובחדירה ומלחיץ את עצמך. הלחץ לכשעצמו מהווה אוייב מספר אחת של הזקפה וגורם לנפילתה.

יש על כך הרבה מידע בפורום, היות ומדובר בתופעה נפוצה. השתמש במנוע החיפוש של הפורום, על מנת למצוא מידע על "חרדת ביצוע".

ואם יש לך עוד שאלות, בקשות - אל תהסס להתייעץ שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו