אורגזמות - שואלת שוב(!) את המומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמות - שואלת שוב(!) את המומחים
    שרונה
    13/08/2008

אני בת 37, אם ל-3. בעבר, נהניתי מאוד מסקס וחוויתי אורגזמות "מכובדות" בקלות. בנוסף, מדי פעם הייתי חווה אורגזמות ספונטניות ורבות עוצמה (בזמן השינה). לצערי, מאז שההריון הראשון הגיע לשלבים מתקדמים ועד היום (כ-9 שנים!!), האורגזמות שלי הלכו ונחלשו. כלומר, כיום אני מגיעה לאורגזמה במהירות יחסית כמו בעבר, אבל האורגזמות הלכו ונחלשו וכעת הן כל כך חלשות, עד שלעיתים אני תוהה אם "היה או לא היה"... האורגזמות הספונטניות נעלמו. גם החשק, מן הסתם, התפוגג לו - הרי, בשביל מה לי להתאמץ?... המצב זהה הן באוננות והן ביחסי מין. התרופפות של רצפת האגן נשללה ע"י הגניקולוג. אני בטוחה שלא מדובר בעניין נפשי. בוודאות. אם כבר, להיפך: הלקות המתסכלת הזאת פוגעת במצבי הנפשי. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה המשונה הזאת (שלא שמעתי עליה אף פעם, עד שלביש מזלי נתקלתי בה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נודה לך מאוד אם ...

שני
    13/08/2008

תגלי לנו מה זה אורגזמות בעת השינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שזה נשמע...

שרונה
    15/08/2008

אורגזמות א-ד-י-ר-ו-ת תוך כדי שינה, מבלי שהתכוונתי לכך, "ללא מגע יד אדם" ;-) אל תשאלי אותי למה ואיך זה קורה, אבל כשזה קורה לי, זה הרבה יותר חזק, עמוק, מורגש בכל הגוף - שונה מאוד (לטובה!) מהאורגזמות ה"רגילות", מוצלחות ככל שתהיינה. אני חושבת שזה ההבדל שמדברים עליו כשמשווים בין אורגזמה נרתיקית לאורגזמה מגירוי הדגדגן. לא בטוחה. בכל מקרה, זה משהו מדהים, שאין לתאר! אוף, אני מתגעגעת לזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב (!)

14/08/2008

הבעיה אינה משונה ואינה נדירה. תתכן ירידה בעוצמת האורגזמות, על רקע נפשי (וזה יכול להיות סתם מתח ועייפות של יום יום, שחיקה, הקמת משפחה וגידול 3 ילדים על האחריות שבכך והירידה בפרטיות במקביל ועוד כהנה וכהנה).

ייתכנו גם גורמים פיזיולוגיים, וגם במקרה זה לא צריך מחלות קשות - מספיקה לידה או שתיים בשל לגרום לשינויים עצביים, עישון, שינויים הורמונליים, גלולות וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי לי... יש תקווה?

שרונה
    15/08/2008

אומנם לא נוטלת תרופות/הורמונים, אך גם אחרי 3 לידות, גם מעשנת (לא מעט), גם עם 30 ק"ג מיותרים שצברתי עם ההריונות, גם קושי (לא חמור) בשליטה על הסוגרים-בעקבות ההריונות והלידות... :-( אני מבינה שכל אחד מאלה יכול להוות סיבה, כך שכולם יחד זה לא ממש מעודד, נכון????? מאיפה להתחיל? למי לפנות? הייתכן שמצבי בלתי הפיך? לא רוצה!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו