הפרעה בתפקוד המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בתפקוד המיני
    סול
    14/08/2008

שלום רב! אני בת 28, נשואה. כבר פרק זמן ארוך של כמעט 4 שנים שקשה לי מאוד לקיים יחסי מין. אין לי שום חשק מיני, לא מרגישה שום צורך בקרבה ומין וגם כאשר אני עושה זאת, זה מאד קשה לי, זה מרתיע אותי. היום אני מרגישה שאני ממש שונאת מין. לא עברתי שום התעללות מינית בעבר או אונס, אבל יש הפרעת אכילה. אני ממש זקוקה לדעת מה קורה איתי ואיך אוכל לעזור לעצמי. האם קיימים מרכזים או מרפאות שמטפלים בבעיה הזו ללא תשלום? תודה - סול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• אין כלל חשק

14/08/2008

ברור לך שלא ניתן לדעת מה קורה איתך דרך פורום כזה או אחר.

את מתארת חוסר חשק כמעט מוחלט, עד למצב של המנעות ואפילו גועל. זה עשוי להיות קשור למשהו בעברך (ואת שוללת משהו מודע בקשר לאונס או התעללות), אך ייתכנו גורמים רבים אחרים, הקשורים בקשר הזוגי, בדימוי עצמי ונשי, מצב נפשי ועוד כהנה וכהנה. דברים אלו רצוי לברר במסגרת בירור במרפאה לטיפול מיני.

התחום אינו בסל הבריאות, אך יש מגוון מרפאות ציבוריות. תוכלי להתענין בקופת החולים שלך וכן להיעזר ברשימה אשר באתר האגודה לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו