כאבים בזמן קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן קיום יחסי מין
    מורן
    15/08/2008

אני בת 25 ונשואה כשנה, עד עתה אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בתנוחה לצד ומאחור כעת אנחנו מנסים להיכנס להריון וכאשר אנחנו מנסים בתנוחה הרגילה אני חשה כאבים עזים ובלתי נסבלים גם בזמן החדירה עצמה ועוד יותר כאשר הוא גומר השאלה שלי היא האם אפשר להיכנס להריון בתנוחות אחרות ומה הסיכוי ואם לא אז מה ניתן לעשות? כאשר הייתי אצל הרופאת נשים גם הבדיקות שלה הם מאוד כואבות, היא לא מצליחה להכניס שום דבר מלבד בדיקה עם האצבעות וגם זה בקושי רב וכששאלתי אותה ממה זה נובע היא אמרה שהנרתיק שלי צר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• שלום מורן

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/08/2008

ניתן להכנס להריון בכל תנוחה. מוזר לי שהכאב שלך הוא כתוצאה מנרתיק צר. מה?....בתנוחות שלא כואב לך הוא לא צר? או שגם בתנוחות אלו היו לך כאבים. אם אכן כך, יש לפנות לייעוץ מקצועי , טיפול מיני, ללא קשר להריון.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הוא לא במקום

מורן
    17/08/2008

האם יכול להיות שבתנוחות אחרות הוא לא נכנס למקום הנכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו