פיטריה ופחד מחדירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטריה ופחד מחדירה.
    לנה
    16/08/2008

שלום אני בת 24 ויש לי חבר כבר כמעט שנתיים. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין (גיל 18)היו לי לעיטים קרובות כאבים בזמן החדירה וכאבים אחרי יחסי המין. עשרות פעמים כבר איבחנו אצלי פיטריה בנרתיק ובכל פעם נאלצתי לקחת תרופות שונות (אגיסטן, כדורים לבליעה וכו'... כל פעם משהו שונה). בשנה האחרונה המצב רק מחמיר הפיטריה מופיע לעיטים יותר קרובות ובפעם האחרונה שאובחנתי אצל גיניקולוג ולקחתי תרופות היא אפילו לא עברה (עד אז היא תמיד הייתה עוברת אפילו אם זה לכמה שבועות או לחודש). הגיניקולוג שלי תמיד מסביר לי שאין מה לשעות ושיש עוד הרבה נשים כמוני אבל המצב הזה מתסכל אותי מאוד. מבחינתי, יחסי מין מקושרים ישירות עם כאב בחדירה ובחודשים האחרונים רק המחשבה על חדירה מעוררת בי חוסר חשק ופחד( גם בזמן שאין לי פיטריה). אני לא יודעת מה לעשות, כי מדובר בבעיה פיזית שהפכה לבעיה נפשית והמצב הזה גורם לריחוק ביני לחבר שלי שאותו אני אוהבת מאוד. ולמרות שהוא מבין ואני משתפת אותו בהכל עדיין חוסר החשק שלי לקיים יחסי מין מתסכל אותו ופוגע במערכת יחסים שלנו... אשמח להכוונה לטיפול ואולי לעוד כמה מילים שיעזרו לי להתמודד עם המצב הזה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטריה ופחד מחדירה.

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה...

לנה
    19/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעת חדירה

ד''ר חגית כהנא
    20/08/2008

העובדה שיש לך כאבים בחדירה מתחילת קיום יחסי מין מחשידה שהבעיה אינה רק פטריה והיום כפי שאמרת את במעגל סגור שבו יחסי מין = כאב
    כדאי לפנות לסקסולוג שהוא רופא נשים שיוכל לעשות הפרדה בין החלק הרגשי והרפואי ולטפל בהתאם
    באמת אין סיבה לסבל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להמצלה על סקסולוג\גיניקולוגם

לנה
    21/08/2008

באזור פ"ת רצוי דרך קופת חולים מכבי. ותודה על התשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר כהנא בבילינסון

ד``ר עידן מיליצ`ר
    24/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו