טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 40 ובשנה האחרונה אני מרגיש ירידה חדה בתחושת הגירוי שיש לי באבר המין.
התוצאה היא שכשאני מקיים יחסי מין עם קנדום אני לחלוטין לא מסוגל לשמור על זיקפה ונאלץ להשתמש בכדורים וגם אז אני לא מצליח לגמור. ללא קנדום אני מצליח לשמור על זיקפה אך לפעמים אני צריך להסתכל כדי לראות אם הוא בפנים ומין אוראלי אני כמעט לא מרגיש.
כשאני מאונן התחושה טובה אך לא כמו פעם.
אני מודע שבגלל ברית המילה עם השנים התחושה יורדת אך מה ניתן לעשות? האם ישנו טיפול רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד