איבוד התחושה באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד התחושה באיבר המין
    ירון
    16/08/2008

שלום, אני בן 40 ובשנה האחרונה אני מרגיש ירידה חדה בתחושת הגירוי שיש לי באבר המין. התוצאה היא שכשאני מקיים יחסי מין עם קנדום אני לחלוטין לא מסוגל לשמור על זיקפה ונאלץ להשתמש בכדורים וגם אז אני לא מצליח לגמור. ללא קנדום אני מצליח לשמור על זיקפה אך לפעמים אני צריך להסתכל כדי לראות אם הוא בפנים ומין אוראלי אני כמעט לא מרגיש. כשאני מאונן התחושה טובה אך לא כמו פעם. אני מודע שבגלל ברית המילה עם השנים התחושה יורדת אך מה ניתן לעשות? האם ישנו טיפול רפואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד התחושה באיבר המין

הוספת תגובה

• יהייה נכון שתפנה לאורולוג

ד``ר עידן מיליצ`ר
    16/08/2008

המומחה בתחום התפקוד המיני. תעבור בדיקות דם ואחרות אשר יעזרו לאבחן ולקבוע איזה טיפול ,אתה צריך.....במידה ואכן אתה צריך טיפול.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ומדובר של איבוד תחושה טבעי

ירון
    17/08/2008

שבא עם השנים, האם יש טיפול לחדש את ההרגשה. משהו בסגנון של פילינג למשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אכן זה מה שאתה מרגיש ...

עידן מיליצ'ר
    17/08/2008

זה מה שיש. עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו