פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור
    מורן
    19/08/2008

שלום. במוצאי שבת שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה. תאמת לא נזהרנו ושכבנו בלי קונדום בידיעה שהוא יגמור בחוץ .. זה אכן קרה,הוא גמר בחוץ, אבל הבנתי רק אחרי זה שיש טיפות זרע שיוצאות מבלי שהוא מרגיש. אז נורא נלחצנו מהעניין ויום למחרת כבר לקחתי את הפוסטינור. עכשיו השאלה שלי כזו, קראתי על הרבה בנות שלקחו וקיבלו אחרי כמה ימים מחזור. אני אמורה לקבל רק ב10 לחודש הבא, ולפעמיים יש לי כאבים קטנים כמו לפני מחזור. זה נורמלי שצריך לקבל את המחזור עכשיו? ואני יודעת שהיינו צריכים להשתמש בקונדום או להיות על גלולות, זו טעות טיפשית לחלוטין, השאלה הנוספת היא, האם אני צריכה לעשות עוד בדיקות הריון לוודא שאין סיכוי שנכנסתי להריון או שעצם העובדה שלקחתי פוסטינור אחרי בוא נגיד 20 שעות יעשה את העבודה. תודה וסליחה על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסטינור

הוספת תגובה

• פוסטינור

ד''ר חגית כהנא
    20/08/2008

טוב שלקחת פוסטינור
    טוב שאת מבינה שעליך להגן על עצמך - גשי בהקדם האפשרי לרופא/ת נשים לצורך התאמת אמצעי מניעה
    אחרי פוסטינור יתכן דימום מידי או אחרי מס' ימים
    המחזור הרגיל יכול להשתנות בזמן ובאופי
    בעוד 3 שבועות בצעי בדיקת דם או בדיקה ביתית לשלילת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברו 6 ימים ועדיין אין לי דימומים

מורן
    22/08/2008

האם זה מעיד על משהו? או שלא כולם מדממים אחרי לקיחת הפוסטינור..? ואני אציין שוב שאני אמורה לקבל את המחזור ב10 בערך.. ועוד שאלה- אני מאוד לחוצה מהמצב הזה, יש מצב שהמחזור יאחר גם בגלל הלחץ? ומה אפשר לעשות בנידון בקרוב בשביל להוציא את הספקות לגבי ההיריון? אם ביום ראשון שזה בדיוק שבוע אחרי שלחקתי את הפוסטינור , אני אקנה בדיקת הריון אני אוכל כבר לדעת תוצאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו