מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבואסגיל20/08/2008
אני עוד מעט בן 18 ואף פעם לא הייתה לי חברה. אני ביישן וממש לא טוב בלהתחיל עם בנות. הייתי דלוק על משהי אבל לא עשיתי עם זה שום דבר וזה מה שהכי ביאס אותי כי היא כזו יפה וטובה וחמודה. חסר לי כל העניין של האהבה עם חברה שתרצה אותי, המגע ,הקירבה אני לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
גיל20/08/2008אני לא הגיל שלמטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה..
לוי13/09/2008כיום אני אוטוטו בן 22, לפני שנה הכרתי את החברה הראשונה שלי וזה רץ נהדר.. גם אני הייתי במצב שלך ועד גיל 18 לא ניצלתי את תקופת הבית ספר כדי לממש חיי זוגיות או אהבה.. אבל בסופו של דבר למדתי להבין שבסופו של דבר- לכל סיר יש מכסה, וגם אתה יכול למצוא אהבה.. אבל לגבי ההיא שאתה אוהב- אתה צריך לשאול אותה, לרמוז לה, לדבר איתה ולראות אם היא מעוניינת.. אם לא- תמיד יש לך את כל שאר הדרכים האחרות- וכיום יש המון- אתה יכול לצאת עם חברים למקום ציבורי הומה- כמו פאב, מועדון, סנוקר, באולינג, טיילת או כל מקום אחר- ועל הדרך לנסות לדבר עם מישהי.. אתה יכול להכנס לאתרי חברים- כמו SHOWME, או מקושרים ולחפש מישהי לפי הסטנדרטים שלך להתחיל קשר.. או שאתה יכול להתחיל ישר מאתרי היכרויות- כי תאמין או לא- יש נשים שגם כן לא מוצאות גברים והן מחפשות מישהו כמוך.. אתה יכול לבקש מחברים טיפים ואולי מספרי טלפון של בנות שהן ידעו שאתה אולי תחבב.. בקיצור- לא חסר דרכים- ורק אחרי שתנסה את כולן ולא תצליח- רק אז תשלול.. שיהיה בהצלחה אחי, ורק טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)