טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני סובלת מבעיה קשה של מחשבות רבות ומציקות על בגידה שלי בבן זוגי היקר. המחשבות המזוויעות האלה צצות ועולות אפילו תוך כדי מעשה אהבה שלנו. אני רוצה לציין שאני מסופקת מאוד מבחינה מינית עם בן זוגי, ולא צריכה להיות לי שום בעיה. המחשבות מטרידות אותי מאוד, לא נותנות לי מנוח, אני מנסה למצוא פתרון כדי להפסיק לחשוב על בגידה באופן אובססיבי. מבחינתי מדובר בדבר מסוכן מאוד לקשר הזוגי.
אשמח לקבל עזרה בנושא הכאוב הזה.
בתודה,
ברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מחשבותייך אינן נדירות. לכולנו מחשבות ופנטזיות. במיוחד בכל הקשור לסקס.
אצל רובנו גם רב הפנטזיות נשארות לא ממומשות. במיוחד אם מימושן יגרום
לנזק בלתי הפיך לתא המשפחתי. ממליץ לך להשאיר את מחשבותייך בגדר
מחשבות בלבד ולא לנסות לממשן.
ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד