מחשבות כפייתיות על בגידה בבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות כפייתיות על בגידה בבן זוג
    ברכה
    22/08/2008

שלום, אני סובלת מבעיה קשה של מחשבות רבות ומציקות על בגידה שלי בבן זוגי היקר. המחשבות המזוויעות האלה צצות ועולות אפילו תוך כדי מעשה אהבה שלנו. אני רוצה לציין שאני מסופקת מאוד מבחינה מינית עם בן זוגי, ולא צריכה להיות לי שום בעיה. המחשבות מטרידות אותי מאוד, לא נותנות לי מנוח, אני מנסה למצוא פתרון כדי להפסיק לחשוב על בגידה באופן אובססיבי. מבחינתי מדובר בדבר מסוכן מאוד לקשר הזוגי. אשמח לקבל עזרה בנושא הכאוב הזה. בתודה, ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה שלא תממשי ?

אחד שיודע
    23/08/2008

אולי יותר פשוט לממש ולהפטר מהענין , מאשר להמשיך ולהיות עסוקה בענין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת העצה הזאת???

f
    23/08/2008

ואם זאת הייתה חברה שלך?? גם אז הייתה מציעה את זה?,לברכה רק רע יוצא מבגידה את צריכה להילחם בזה או לנסות לחדש ולהוסיף לחיי המין שלכם,זה עדיף מאשר בגידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות

נתי
    09/09/2008

מחשבותייך אינן נדירות. לכולנו מחשבות ופנטזיות. במיוחד בכל הקשור לסקס. אצל רובנו גם רב הפנטזיות נשארות לא ממומשות. במיוחד אם מימושן יגרום לנזק בלתי הפיך לתא המשפחתי. ממליץ לך להשאיר את מחשבותייך בגדר מחשבות בלבד ולא לנסות לממשן. ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו