שפיכה מדגדגת :-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מדגדגת :-)
    ליאורה
    23/08/2008

הרבה שנים אני מאוננת ומגיעה לאורגזמה "יבשה" על ידי גירוי חזק של הדגדגן. גיליתי לשמחתי שאני גם מגיעה לאורגזמה ולשפיכה דרך גירוי פנימי של נקודת הג'י. לפני כמה חודשים רכשתי ויברטור ולהפתעתי, ראיתי שאני מגיעה לשפיכה ומשפריצה מגירוי חיצוני של הדגדגן (בעזרת הויברטור) אני לא יודעת אם זה משהו נדיר..אני מחפשת לקרוא על זה ולא מוצאת. מוצאת רק הסברים ומאמרים איך גירוי נקודת הג'י יכול אצל חלק מהנשים להתבטא בשפיכה, אבל שום כלום על שפיכה שנגרמת ע"י גירוי של הדגדן. אשמח לקרוא מה אתם חושבים. בברכה, ליאורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מדגדגת :-)

הוספת תגובה

• מעניין שאין תגובה להודעתי....

ליאורה
    25/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שפיכה שנגרמת מהדגדגן בלבד

(~_~)
    25/08/2008

בדרך כלל צריך את שניהם.. השאלה שלך לא ברורה כל כך לטעמי יכול להיות שאני לא היחיד ובגלל זה התקשו לענות לך. בקיצור התשובה למעלה ואין יותר מידי מה לדוש בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז

ליאורה
    25/08/2008

אתה רומז שאני מדמיינת? :-) טוב, אני חושבת שהייתי מאד ברורה. אז הנה שוב: האם אפשר להגיע לשפיכה דרך גירוי הגדגן בלבד? ואם כן, כמה זה נדיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע

(~_~)
    25/08/2008

בדרך כלל נקודת הג'י צריכה להיות מגורה בישביל זה את יכולה ליקרוא בכל מקום שמדבר על זה,יכול להיות שהיא הייתה מגורה אצלך כבר וכל מה שהיה צריך זה גירוי של הדגדגן אני לא יודע מה זה משנה?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו