מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי עריותאלי25/08/2008
שלום! אני בחור בסביבות השלושים לחיי בן שלישי מתוך ארבעה אחים, ובהיותי צעיר בסביבות גיל שש שבע נחשפתי למגעים מיניים מצד אחיותי הבוגרות גדלתי בסביבה תומכת ואוהבת ועד כמה שזה חולני גם מצד אחיי למרות המקרים שקרו, ההורים לא ידעו דבר על כך,ומה שקרה קרה גם בין שאר האחים,אחי הקטן שהיום הוא בן 24 חשף בפניי לא מזמן את הרגעים שכל כך רציתי לשכוח..מאיפה היה לו אומץ?! לא ידעתי מה לומר איך להגיב ומה לעשות,דיברנו בכינו התנצלתי ואני יודע שזה לא מספיק.. איך יכולתי לדעת מה שאני עושה הוא אסור? אני אוהב אותם מאד והם חשובים לי יותר מכל דבר אחר.. ועם זאת אין לי צורה לבטא מה שעובר לי בראש.. היות ואני במערכת יחסים עם בחורה שאותה אני מאד אוהב וחשובה לי השלמות ביננו אני מחפש פיתרון לעיוות הזה,רוצה להתנקות מכל מה שעובר עליי רוצה להיות במערכת בריאה איתם עם עצמי..חייב להיות בריא.. היות ומצבי הכלכלי לא מרקיע שחקים מצאתי שבקופ"ח כללית נותנים שירותים פסיכולגיים לחברי כללית מושלם,אשמח אם מישהוא יודע ומכיר מטפל טוב בהסדר ה"כללית מושלם" באיזור ירושלים לשכמותי.. בכבוד רב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הינה כמה מקומות בהם עוזרים לאנשים
(~_~)25/08/2008שנפגעו על רקע מיני ותיזכור אתה לא צריך להתמודד אם זה לבד ואתה לא אמור להתביש אתה הייתה קטן מידי הן לא הן צריכות להתביש בעצמן לא אתה. מכון אנימה יש שם מסלול טיפול מוזל (150-200 שקל) לנפגעי תקיפה מינית אני חושב שזה מושלם בישבילך 03-6479889 רשום שזה בתל אביב והסביבה תברר עוד פרטים בטלפון והינה אחד באזור ירושלים מטיב-מרכז טיפול בטראומה במשבר הטיפול ניתן בעלות מדורגת לפי הכנסות אתה יכול לברר עוד פרטים בטלפון 02-6449666 כדי לך לשקול לתבוע אותם לדעתי למרות שאתה רוצה לשקם את היחסים ביניכם אבל בחירה שלך אני אישית הייתי מתקשה לסלוח על דבר כזה בכל מיקרא אם תזדקק לעוד משהו אנחנו כאן כדי לעזור אתה לא צריך להתמודד אם זה לבד!(-;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אלי26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלי
ד''ר חגית כהנא26/08/2008ראשית כל הכבוד לך על הפתיחות וההבנה שכדאי לטפל ולהתנקות. אכן אתה לא אשם ולא יכולת לדעת שמה שנעשה אינו תקין.
אני חושבת שרצוי לפנות למרכז נפגעות תקיפה מינית יתכן שהם מיומנים בטיפול יותר מפסיכולוג שאינו מתעסק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אלי26/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)