מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בזמן משגל - אשמח לתשובה..מורן28/08/2008
שלום רב אני בת 23, יש לי בן זוג מזה שנה וחצי ואנחנו מקיימים יחסי מין. יש לי בעיה, חוץ מבתנוחה המיסיונרית, כואב לי כאשר בן זוגי נכנס עד הסוף. זה מפריע לו מאוד ולי מפריע להיות כל הזמן על המשמר שלא יכאב לי. אני רוצה להדגיש, אם הוא לא נכנס ממש עד הסוף, לא כואב לי, אבל אם הוא פתאום נכנס עד הסוף אני יכולה לקפוץ מהכאב. סליחה על הבורות אבל לא ברור לי בדיוק באיזה איבר כואב לי, אני מרגישה את הכאב בבטן התחתונה בפנים. אני לא יודעת אם זה נורמלי או שיש אצלי בעיה. איבר המין של בן זוגי גדול אבל לא בצורה לא שגרתית. אני לא מרגישה שגניקולוגית תוכל לעזור לי אשמח מאוד לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על כאב
עוז4629/08/2008כדאי ללכת לגניקולוגית, כנראה בעיה ברצפת העגן או בשרירי הבטן לא כדאי לוותר על הכיף וההנעה, לחפש ולבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לכאוב
30/08/2008יחסי המין צריכים להיות מקור להנאה אם זה כואב ומציק לך, הרי זה לא נורמלי.
אני לא מבין מדוע את מרגישה שגינקולוגית לא יכולה לעזור? את צריכה לעבור בדיקה של האיזור ובייחוד בחלק שכואב, לפני שמחליטים על המשך הטיפול. דווקא בחלק הפנימי של הנרתיק יש פחות קצות עצבים וכמעט אין תחושה, ובכל זאת זה האיזור שאת מתארת. כדאי שתבדקי במרפאה לבריאות מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בזמן משגל - המשך
מורן16/09/2008שלום רב לעצתך, הלכתי לגניקולוגית שלי במכבי, סיפרתי לה על הבעיה והיא אמרה ש"יש מה לעשות רק במקרה של כאב בתחילת החדירה" ו"שאין מה לעשות." היא גם לא בדקה אותי, למרות שהצעתי שאולי זה יכול לעזור. התקשרתי למרפאה שעובדת עם האגודה הישראלית לטיפול מיני, מפגש ראשון שם עולה 350 ש"ח. יש עוד אלטרנטיבות? יש גניקולוג של מכבי שאפשר להמליץ לי עליו באזור ירושלים או אפילו במרכז? יש טעם ללכת לגניקולוג שהוא גם סקסולוג? אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למורן
טליה18/09/2008הי מורן , לי יש את אותה הבעיה אבל רק בתנוחה המנסיונרית -אין שום סיכוי שאני יכולה לקיים יחסי מין בתנוחה הזו הבטן בתחתונה שלי נתפסת כאבי מוות אפילו עד דמעות מנסיוני מול מומחים נאמר שזה נובע מחדירה עמוקה . פניתי לאנשי מקצוע חלק אומרים שיש דבר כזה שנקרא אדמטריוזיס או משהו כזה אצלי הגניקולוג אמר שהוא לא רואה בעיה גניקולוגית ומבחינתי זה בולשיט כי את כל התסמינים של התופעה הזו הרגשתי ואי אפשר לאבחן אותה ללא ניתוח בתוך הבטן... בכל אופן עשיתי גם בדיקות שתן ואולטראסאונד ולא היה ממצא ...אמרו לי אפילו שזה קשור בביוץ.. אבל מה תמיד יש ביוץ? תעשו טובה כולה כמה ימים יש את זה לרופאים אין מה להגיד והם מעדיפים לשלוח אותך הביתה ולסיים את היום... הרבה גניקולוגים יגידו לך שאת לא מגורה ושאין בעיה גניקולוגית אך כמוני כמוך שתינו חשות את הכאב האיום הזה שמונע את הכיף של הסקס לצערי... אני אישית לא נהנית מחדירה לא מתגרה בזה עושה את זה רק עבור הבן זוג ומחכה לשניה שיגמור... הייתי שמחה אם מישהו ייעץ כאן אחרת. טליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי חרותי - אשמח לתגובה
מורן28/09/2008שלום רב לעצתך, הלכתי לגניקולוגית שלי במכבי, סיפרתי לה על הבעיה והיא אמרה ש"יש מה לעשות רק במקרה של כאב בתחילת החדירה" ו"שאין מה לעשות." היא גם לא בדקה אותי, למרות שהצעתי שאולי זה יכול לעזור. התקשרתי למרפאה שעובדת עם האגודה הישראלית לטיפול מיני, מפגש ראשון שם עולה 350 ש"ח. יש עוד אלטרנטיבות? יש גניקולוג של מכבי שאפשר להמליץ לי עליו באזור ירושלים או אפילו במרכז? יש טעם ללכת לגניקולוג שהוא גם סקסולוג? אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר חירותי
לולה19/09/2008אני חייבת להגיד שגם אצלי זה ככה, גם אני מרגישה בכאב חד באותה שניה שבן זוגי חודר אלי. ישנן תנוחות מסוימות בהן החדירה לנרתיק היא עמוקה יותר ובהן אני מרגידה כאב חד, כאילו נגעו לי במקום רגיש, כאילו נכנסו עמוק מדי. זה לא נעים כלל ויכול אף להרוס את כל החשק באמצע... אני לא יודעת מה לעשות עם זה, זה מציק. איך אני בודקת את זה אם איני יכולה לשים את האצבע על המקום המדויק של האיזור "הפגיע"? עליי לציין כי בבדיקה גניקולוגית אמנם לא אמרתי דבר על כך לגניקולוג, אך הבדיקה יצאה תקינה. מה אני עושה עם בעיה שכזו? מחכה לתשובה במהרה. תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק אצלך זה ככה
20/09/2008יש הרבה שזה ככה אצלן.
מה קורה שאת נוגעת בעצמך? מה קורה באוננות? מה קורה בהחדרת משהו אחר (ולא הפין)? האם בן זוגך יודע על הכאב? כיצד הוא מתכונן לפני החדירה? כיצד את מכינה אותו?
אם בבדיקה גינקולוגית לא התלוננת ולא מצאו דבר, זה לא אומר כלום. כדאי שהבדיקה תיעשה ע"י גינקולוג בעל מומחיות בסקסולוגיה ומודעות לנושא תפקוד מיני, וכדאי לכוון אותו לקיומה של בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אני פונה לרופא כזה? זה פרטי?
טליה23/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לד"ר חירותי
לולה24/09/2008אהלן ד"ר חרותי בתגובה לשאלות שלך הנה אני עונה. כשאני ורק אני נוגעת בעצמי אז לא כואב לי כי אני שולטת על מה "נכנס" אליי ועל עוצמת החדירה. גם אם זה ויברטור אני לא מרגישה בכאב כזה כי שוב, הכאב הזה מופע רק בתנוחת דוגי סטייל שבה החדירה היא עמוקה במיוחד ולעיתים אף שבן זוגי הוא מעליי ומרים את פלג גופי העליון אליו. בזווית כזו החדירה מעט יותר עמוקה ורק בהן אני מרגישה את הכאב הספציפי הזה. באוננות אין כל כאב. בן זוגי לא יודע על כך ואני לא מכינה אותו לפני, לא יודעת למה, אולי זה לא מספיק חשוב לי. איפה יש באיזור הצפון מרפאה או רופא מומחה המטפל בבעיה מסוג כזה? כמה זה צריך לעלות פחות או יותר ? אודה לך על תשובתך. המשך יום נפלא.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת מרפאות
25/09/2008רשימת מרפאות לבריאות מינית באתר האגודה הישראלית לבריאות מינית
ניתן לברר שם עלויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)