מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם ראשונה האם משנה מחזור?womenew27/06/2007
שלום אני צריכה תשובה כמה שיותר מהר
השבוע קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה
באותו הרגע לא דיממתי אבל מאוחר יותר הרגשתי שצריכה לשרותים ואז ראיתי שאני מדממת.
לא ברור לי אם זה מקריעת הקרום או מחזור
רוצה לשאול האם מייד עם קריעת הקרום יש דימום או גם אחרי
האם זה דימום ממושך או חד פעמי וקצר
אני לא בטוחה במה מדובר כי בדרך כלל לפני מחזור אני מרגישה כאבים והפעם לא הרגשתי אלא תחושה מוזרה בבטן שחשבתי שזה בגלל יחסי המין
האם זה עדיין יכול להיות מהפעם הראשונה או מסיבה אחרת?
מה זה אומר לדמם כתוצאה מקריעת הבתולין? מבחינת כמות זה כמו מחזור או קל וקצר כמו פצע?האם יכול להיות שכתוצאה מיחסי המין המחזור שלי בעצם נהיה יותר עדין? הזרימה ממש חלשה והיא כבר יומיים...
ממש מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין ראשונים
ד''ר חגית כהנא27/06/2007לא בהכרח כשמקימים יחסי מין בפעם הראשונה יש דימום.
המחזור בד"כ לא משתנה אם כי מעצם המתח וההתרגשות יתכן שינוי.
אחרי יחסי מין ראשונים לעיתים גירוי במתן שתן עקב הגירוי באזור.
מומלץ להתחיל לקחת גלולות בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל לא ברור לי
womenew27/06/2007תודה ד"ר על התשובה המהירה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה למה שאני חייבת לדעת
יש לי דימום.
רוצה לשאול האם מייד עם קריעת הקרום יש דימום או גם אחרי
האם זה דימום ממושך או חד פעמי וקצר
אני לא בטוחה במה מדובר כי בדרך כלל לפני מחזור אני מרגישה כאבים והפעם לא הרגשתי אלא תחושה מוזרה בבטן שחשבתי שזה בגלל יחסי המין
האם זה עדיין יכול להיות מהפעם הראשונה או מסיבה אחרת?
מה זה אומר לדמם כתוצאה מקריעת הבתולין? מבחינת כמות זה כמו מחזור או קל וקצר כמו פצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווסת או קרום בתולים
אלון28/06/2007לעיתים, בתקופה הסמוכה למחזור, עקב הפעילות המינית וזרימת הדם המוגברת, המחזור מתחיל מיד לאחר הפעילות המינית.
קרום הבתולים, כאשר נוצר בו קרע זהו למעשה פצע הדומה לפציעה שיטחית בעור והדם אמור להקריש מהר מאד כך שבמידה ולא זיהית בעיות של הקרשת הדם אצלך בעבר, קרוב לוודאי שאין מדובר מדימום של פצע/קריעת קרום הבתולים.
כדאי לשים לב האם הדימום דומה למחזורים אחרים שהיו לך. האם את חלשה או חיוורת. אם לא אז הכל בסדר. אם משהו שונה משמעותית אזי רצוי לגשת לרופא המשפחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)