מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלתי לד"ר עידן מניצ"ר בקשהשם בדוי30/08/2008
שלום ד"ר. אני בן 27 ומאז המתמיד הייתה לי בעייה עם איבר מיני אך בתקופה האחרונה זה החל להיות קיצוני ומאוד מאוד מפריע,הבעייה החלה מתוך לחץ שנוצר עקב אירועים מסוימים בעברי וזה היה משפיע עליי בזמן שאני נימצא בסיטואציה עם בחורה שאני בדרך לקיים איתה יחסים,הבחורה יכלה להיות מושכת אך מתוך לחץ וחוסר נוחות קרו לי מצבים שאיברי לא מגיב במקרים מסוימים כאילו שאין לי שום רגש בו או חשק למין בזמן שהראש שלי לא מבין הכיצד שאני לא מגיב לבחורה שנחשקת בי ורוצה בי ואני גם אמור לרצות אותה כי היא ניראת לטעמי והיא נורא מושכת אך אני לא מתפתה ולא מקבל חשק וזיקפה,היו מקרים שהייתי צריך לדמיין בראשי כל מיני דברים עלמנת להדלק מבחורה סקסית שעומדת מוכנה לקיום יחסים עימי בכל מובן המשמעות,לאחרונה הייתה לי בת זוג לתווך ממש קצר שבועיים בערך,שבמהלכם הבחורה ישנה עימי מספר פעמים ובפעם הראשונה קיימנו יחסים ואקטים מיניים מלאים והיה מושלם טוב לא מושלם אך נאמר שהיה די טוב וכך גם ביום השני שבו קיימנו יחסים,ובפעם השלישית כשהגענו לרגע שבו אנחנו הולכים לקיים יחסים שוב,הייתה לי זקפה בכל שלב המשחק המקדים כפי שנהוג לאמר אך ברגע שהגעתי לרגע שבו אני אמור להכנס לתוכה הזיקפה שלי לא הייתה מלאה בכל זאת המשכתי אך לאחר שנכנסתי לתוכה הזיקפה פשוט לא היתחזקה רק ניחלשה עד למצב שלא יכולתי להמשיך הבחורה לא הבינה וכמובן שקצת ניפגעה המצאתי איזה סיפור ויצאתי מזה אך בפעם אחרת ששוב הגענו למצב הזה מתוך לחץ של הפעם הקודמת של מה שקרה והפחד שלא יקרה שוב,הפחד גרם לזה שאותו הסיפור במדוייק באופן של הפרטים חזר על עצמו,והאירוע האחרון ממש קרה עם בחורה אקראית ממש שאיברי לא עמד כלל בזמן שהיא מאוננת לי ואני לא מגיב בכלל זה גרם לי ממש לעירעור עם עצמי ואני מרגיש שאני מוכרח לטפל בבעייה אני מקווה מאוד שישנו טיפול יעיל לבעייה שהצגתי ואני מקווה שתוכל לעזור לי או להפנות אותי למומחה שיכול לעזור,אני יוסיף ויאמר שלפני הקשר הקצר טווח שסיפרתי לגביו היו לי המון מפגשים עם מגוון של בחורות שבהם ברובם אפשר לאמר לא היו בעיות רציניות הייתי מקבל חשק וזקפה כאחד,מה הבעעיה להערכתתך המקצועית ומה אני אמור לעשות,תודה,בדוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן מיליצ'ר סליחה.
שם בדוי30/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן רוצים אותך!!
30/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך במייל
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניין יהיה לך את המייל שלי?
שם בדוי01/09/2008לא קיבלתי תשובה במייל שלי,מסיבה פשוטה שלא צרפתי אותה,אין לי מושג מי הולך לקבל תשובה לשאלתי במייל שלו,אולם אני אשמח לקבל את תשובתך למייל שלי,הכיצד נעשה זאת מבלי שזהותי תחשף לשאר חברי האתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לשאלה זהה במייל...
עידן מיליצ'ר02/09/2008אם זה לא המייל שלך, צר לי... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)