מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואבאני02/09/2008
שלום אני בת 26 נ+2 קטנים. אני ובעלי מאוד אוהבים מין ונהנים מאוד מהיחסים ביננו בתחום הסקס. בעבר לפני הלידה השניה היינו יותר ספונטנים במין ז"א מחליפים תנוחות לעיתים קרובות אנאלי אורלי וכו'... אחרי הלידה השניה אני מרגישה כאבים כול הזמן בזמן יחסים, רוב הזמן אני בולעת את הכאב כי אני לא רוצה לאכזב אותו, עברתי בירור עם גניקולוגית שאמרה שאין שום בעיה. למרות זאת יש לי כאבים. פעם נהנתי ממין אנאלי מאוד. היום אני לא מסוגלת אפילו לחשוב בכיוון כי זה כואב בטירוף. מה ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעיה אני מרגישה שאני מאכזבת את בעלי וגם את עצמי כי אני לא נהנת כמו פעם ואני כן רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק עדכון
אני02/09/2008הבן שלי הקטן בן חצי שנה, אז לדעתי כאבי הלידה היו צריכים לחלוף מזמן לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה אינה חייבת להיות כרוכה בכאב
06/09/2008קודם כל אל תימנעו מאינטימיות, אבל את חייבת להפסיק עם דברים שמכאיבים לך, אפילו אם המחיר שבעלך ישלם זה המנעות ממין אנאלי לתקופה מסויימת. לאכזבה שלו או שלך פחות מקום, כאשר מדובר בכאב.
אם המצב לא היה כך בעבר, ייתכן וכן נוצר שינוי כלשהו בלידה השניה. לא בהכרח ניתן לאבחן זאת בבדיקה גינקולוגית רגילה (שהרי אז לא בודקים את פי הטבעת ואני מבין ששם הכאב, או שלא הבנתי נכון....).
לגבי הערתך על אורך התשובות כאן - זה טבעו של פורום. ייעוץ והכוונה ראשוניים. מקווה שפרט לכך את נהנית לבקר כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב
עוז4607/09/2008נכון, יתכן ונפגעו שרירים מסוימים בזמן הלידה השניה
וישנם המון אפשרויות
ולא להתפשר, אם אינך אוהבת כאב, אז לא, ולמצות את כל הדרכים להנעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר
אני08/09/2008הכאב אינו רק בזמן אנאלי הוא כול זמן שמקיימים יחסי מין. מקרין מהבטן התחתונה לרום הבטן ולרגליים, והוא בא בכול מגע מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)