כואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב
    אני
    02/09/2008

שלום אני בת 26 נ+2 קטנים. אני ובעלי מאוד אוהבים מין ונהנים מאוד מהיחסים ביננו בתחום הסקס. בעבר לפני הלידה השניה היינו יותר ספונטנים במין ז"א מחליפים תנוחות לעיתים קרובות אנאלי אורלי וכו'... אחרי הלידה השניה אני מרגישה כאבים כול הזמן בזמן יחסים, רוב הזמן אני בולעת את הכאב כי אני לא רוצה לאכזב אותו, עברתי בירור עם גניקולוגית שאמרה שאין שום בעיה. למרות זאת יש לי כאבים. פעם נהנתי ממין אנאלי מאוד. היום אני לא מסוגלת אפילו לחשוב בכיוון כי זה כואב בטירוף. מה ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעיה אני מרגישה שאני מאכזבת את בעלי וגם את עצמי כי אני לא נהנת כמו פעם ואני כן רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב

הוספת תגובה

• רק עדכון

אני
    02/09/2008

הבן שלי הקטן בן חצי שנה, אז לדעתי כאבי הלידה היו צריכים לחלוף מזמן לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנאה אינה חייבת להיות כרוכה בכאב

06/09/2008

קודם כל אל תימנעו מאינטימיות, אבל את חייבת להפסיק עם דברים שמכאיבים לך, אפילו אם המחיר שבעלך ישלם זה המנעות ממין אנאלי לתקופה מסויימת. לאכזבה שלו או שלך פחות מקום, כאשר מדובר בכאב.

אם המצב לא היה כך בעבר, ייתכן וכן נוצר שינוי כלשהו בלידה השניה. לא בהכרח ניתן לאבחן זאת בבדיקה גינקולוגית רגילה (שהרי אז לא בודקים את פי הטבעת ואני מבין ששם הכאב, או שלא הבנתי נכון....).

לגבי הערתך על אורך התשובות כאן - זה טבעו של פורום. ייעוץ והכוונה ראשוניים. מקווה שפרט לכך את נהנית לבקר כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב

עוז46
    07/09/2008

נכון, יתכן ונפגעו שרירים מסוימים בזמן הלידה השניה
    וישנם המון אפשרויות
    ולא להתפשר, אם אינך אוהבת כאב, אז לא, ולמצות את כל הדרכים להנעה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר

אני
    08/09/2008

הכאב אינו רק בזמן אנאלי הוא כול זמן שמקיימים יחסי מין. מקרין מהבטן התחתונה לרום הבטן ולרגליים, והוא בא בכול מגע מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו