טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אוהבת מאוד את חבר שלי והוא לוחץ עלי להתחיל לשכב איתו. הוא חייל וכבר לא בתול ואני דווקא כן. אני לא בטוחה שאני מוכנה, אבל חברה שלי, שכבר שכבה עם חבר שלה, אמרה לי שאף פעם אי אםפשר להיות מוכנים לפעם הארשונה. לא יודעת מה לעשות כל כך... יש אולי עיצה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כשמופעל עלינו לחץ, אי אפשר להגיע למוכנות נפשית אמיתית. בכלל היה נחמד לחשוב על יחסי מין עם חבר כעל דרך ביטוי נוספת לאהבה ולקירבה. ואין מה למהר. כל החיים לפנייך. אם חברך אינו מסכים לוותר על הלחץ ייתכן ששווה לוותר עליו. מה שחשוב הוא שלא תוותרי על עצמך, על עקרונותייך, תחושותייך ונאמנותך לעצמך.
ואני לא מסכימה עם חברתך. אפשר לדעת מתי מוכנים אפילו ליציאה למסע לא מוכר. כשיש שלווה ביחסים, הבנה, אהבה ותחושה שצרכינו מכובדים. יש זמן. דבר אינו בוער. את ראויה ליחס הטוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כגבר אשר הפעיל בעבר ואף מפעיל היום מניפולציות לא קטנות מבנות הזוג וכל זאת בכדי להגיע למטרה אני מציע לך לשים לב היטב בין מה שנאמר לבין מה שמבוצע. שימי לב לכבוד האמיתי שרוחש לך בן זוגך, להתחשבות ברצונותייך השונים ולאו דווקא אלה המובילים למין, באהבה ובהענקה האמיתית. הישמרי, הישמרי, הישמרי ממניפולציות. כולנו עושים את זה.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד