אני בת 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 16
    מרינה
    27/02/2007

אוהבת מאוד את חבר שלי והוא לוחץ עלי להתחיל לשכב איתו. הוא חייל וכבר לא בתול ואני דווקא כן. אני לא בטוחה שאני מוכנה, אבל חברה שלי, שכבר שכבה עם חבר שלה, אמרה לי שאף פעם אי אםפשר להיות מוכנים לפעם הארשונה. לא יודעת מה לעשות כל כך... יש אולי עיצה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בת 16

הוספת תגובה

• שאלה מצויינת

חן
    27/02/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרינה! כל הכבוד על פנייתך!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/03/2007

קיימי יחסי מין רק אבל רק כשתרגישי מוכנה נפשית!!!!
    אל תכנעי ללחץ כזה או אחר!! אם אוהב אותך ימתין ב ס ב ל נ ו ת !!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרינה יקרה

לילך
    02/03/2007

כשמופעל עלינו לחץ, אי אפשר להגיע למוכנות נפשית אמיתית. בכלל היה נחמד לחשוב על יחסי מין עם חבר כעל דרך ביטוי נוספת לאהבה ולקירבה. ואין מה למהר. כל החיים לפנייך. אם חברך אינו מסכים לוותר על הלחץ ייתכן ששווה לוותר עליו. מה שחשוב הוא שלא תוותרי על עצמך, על עקרונותייך, תחושותייך ונאמנותך לעצמך.

ואני לא מסכימה עם חברתך. אפשר לדעת מתי מוכנים אפילו ליציאה למסע לא מוכר. כשיש שלווה ביחסים, הבנה, אהבה ותחושה שצרכינו מכובדים. יש זמן. דבר אינו בוער. את ראויה ליחס הטוב ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרי נפשך ממניפולציות

יגאל
    02/03/2007

כגבר אשר הפעיל בעבר ואף מפעיל היום מניפולציות לא קטנות מבנות הזוג וכל זאת בכדי להגיע למטרה אני מציע לך לשים לב היטב בין מה שנאמר לבין מה שמבוצע.
    שימי לב לכבוד האמיתי שרוחש לך בן זוגך, להתחשבות ברצונותייך השונים ולאו דווקא אלה המובילים למין, באהבה ובהענקה האמיתית.
    הישמרי, הישמרי, הישמרי ממניפולציות. כולנו עושים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו