אני מרגיש לא טוב כשאני מאונן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגיש לא טוב כשאני מאונן
    ניר
    27/02/2007

אחרי שאני מאונן אני מרגיש ממש לא טוב, לא פיזית, אלא יותר בפנים בהרגשה שעשעיתי משהו אסור. תבינו, יש לי חברה כבר לא מעט שנים ומדי פעם אני "חוטא" באוננות. היא לא יודעת ואני מתבייש לספר לה. האמת היא שאני גם מפנטז לפעמים על אחרות, על כל מיני דבריםש הייתי רוצה לעשות עם אחרות, דברים שכנראה אני אף פעם לא אעשה אתה. כנראה בגלל זה יש לי את התחושה של הבגידה שמביאה אותי לחרטה. תעזרו לי כי אני מרגיש שאני כלוא במין דפוס הרסני - אוננות+חרטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• -לניר-

souit
    21/08/2008

שלום ניר. על פי מה שאני בין אתה כבר בחור בוגר. יש לך ידידה ואתה מאונן. אוקיי, זה לא בושה לספר לה אתם כבר בוגרים והיא לא אמורה להגיב לזה כ"כ קשה. ובנוגע למה שאתה מרגיש אחרי אוננות "הדבר האסור" ככה כל גבר מרגיש אחרי אוננות, אתה אמור להרגיש כמו ריקניות כזאת,ולהיות אדיש למשך שעה בערך. מקווה שעזרתי Souit

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיצה שלי

חן
    27/02/2007

תאונן חופשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום בעיה באוננות

01/03/2007

וחבל שאתה מייסר את עצמך. זה לא "חטא" כפי שאתה מתאר זאת. אולי אף תוכל לשתף את חברתך ואף לאונן בנוכחותה.

לגבי הפנטזיות - זה תקין. זה משהו טבעי ופרטי שלך ואינך חייב לשתף אף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחת

חסוי
    18/08/2008

תזיין אותה בתחת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו