מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחשק המיניתמר03/09/2008
שלום! אני והחבר שלי בני 25, ובמערכת יחסים מזה 5 וחצי שנה. לפני כחודש וחצי החבר שלי הפסיק להימשך אליי מינית, בהתחלה נתתי לא את המרחב שלו ולא ידעתי במה מדובר, אך לפני כשבועים הוא התוודה בפניי. ניסינו למצוא את מקור הבעיה והוא התעקש כי המצב הכלכלי בו הוא שרוי כרגע גורם לו להרגיש לא מספיק גברי ליידי ושזה מאוד קשור אצלו. הוא אמר שהוא מרגיש שאני כמו חברת נפש שלו, שהכל מושלם אך אין משיכה מינית. חבר שלי הוא באמת בן אדם שכסף מאוד חשוב לו וזו לא הפעם הראשונה שיש לו משבר על הבסיס הזה, אך מעולם זה לא הגיע למצב שזה משפיע על מערכת היחסים שלנו. הוא טוען כי לא רוצה אף אחת אחרת, ושלפני זה הוא נמשך אליי תמיד. ממה שאני ראיתי היו תקופות שהוא רצה יותר והיו גם הרבה שהוא רצה פחות. השורה התחתונה היא שהמצב הכלכלי לא הולך להשתנות בזמן הקרוב כפי שהוא היה רוצה,(יש לו שאיפות גדולות מאוד). החלטנו שננסה לראות אולי זה משבר חולף וכרגע אנחנו ממשיכים אך לא מתראים כבר שבועיים. יש לציין שאנחנו מדברים כמו שהיה פעם אך כלום לא השתנה מאז. אני אובדת עצות, כי זה בן אדם שבאמת ראיתי עתיד משותף יחד איתו, כנ"ל גם לגביו, והאהבה בינינו מאוד חזקה אך אני לא יודעת אם זה יכול לחזור או שזה הסוף שלנו. אני לא רוצה בינתיים לפנות לטיפול או משהו בסגנון. אם מישהו יכול לייעץ לי מניסיון או יידע כלשהו אודה מאוד, כי אנו באמת זקוקים לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברי איתו
06/09/2008מהסיפור שלך אני לא משוכנע שיש אהבה חזקה מאוד וייתכן שהכסף חשוב ממנה. טיפול אינו רלבנטי אם ה"חבר" שלך אינו בעניין. כדאי שתפגשי איתו ותדברי איתו. נסי להבין.
הרי גם אם תיפתר המצוקה הכלכלית ומשיכתו ואהבתו יחזרו ללבלב - מה יהיה בעתיד? האם זו אהבה תלויית מצב כלכלי? לא נראה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)