טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שוב...
אני נוטלת גלולות יסמין מזה 5 שנים ברצף (אחרת אין לי מחזור גם 6 חודשים רצוף) לפני כ3 חודשים עשיתי הפסקה של שבועיים
בחודשיים הראשונים לאחר ההפסקה לקחתי סדיר את הגלולות והמחזור הופיע סדיר ל התחלתי את החבילה השלישית ולאחר 21 יום שוב הופיע מחזור היה לי איחור בחזרה לגלולות של 5 ימים עד להתחלת החפיסה הרביעית
לאחר שהתחלתי לקחת את החפיסה הרביעית הייתי עם חבר שלי
אני אפרט כדי שיובן( ואני מתנצלת מראש) אני בתולה והוא לא חודר אלי בכלל הוא היה על הגב ואני התחככתי בו וכשהוא אמר שהוא גומר התרוממתי ושניה אחרי הוא גמר כך שכל מה שהוא גמר היה עליו -שוב סליחה על הפירוט....
האם יש סיכוי שאני בהריון?
אני לא יודעת אם זה רלוונטי אבל אני בדיאטה ולוקחת רדוקטיל בצורה קבועה למרות שאני כבר במשקל יעד (גובה 1.59 ס"מ משקל 46 ק"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד