סקס - זה כל הסיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס - זה כל הסיפור
    חגית
    06/09/2008

יש לי חבר כבר חצי שנה, ומתחילת הקשר היו לנו בעיות בסקס. יותר נכון הוא לא ממש רצה לעשות כל כך והתחמק ואמר שאצלו זה בא עם הזמן, לאט לאט כשהאינטימיות נבנית. כיום אחרי חצי שנה בתק' האחרונה לא ממש בא לו והוא טוען שסקס יכול להיות גם חיבוק ליטוף ולוא דוקא חדירה. הייתי מעוניינת לקבל חוד מקצועית על העניין. אני מרגישה קצת לא מסופקת ואשמח לייעוץ קצר מה לעשות, האם שווה לפרק מע' יחסים זו??(אנחנו בני 30)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס - זה כל הסיפור

הוספת תגובה

• תדברי איתו עלזה

noam@
    06/09/2008

תשבו ותנהלו שיחה אינטימית . תגידי לו שאת מרגישה שכבר הגעתם לשלב שיחסי מין הם אופציה ברורה, ואם הוא עוד פעם חוזר ואומר שהוא רוצה סקס בלי חדירות, לפחות שיסביר למה ותנסו לפתור בינכם את הבעיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת זה כל הסיפור

06/09/2008

אני מסכים לגמרי עם הצעתו של נועם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה

אורי
    09/09/2008

ממליץ על ההמלצות של קודמי. אם המצב ממשיך, תשקלי פרידה. לגבר בן 30 שאינו מעוניין במין ואשר מסתפק בחיבוק או נשיקה כתחליף יש בעיה, מה גם שזה קורה כחצי שנה להיותכם יחד. מה יהיה בהמשך? ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית

"כחול" כרמיאל
    09/09/2008

אולי שווה לבדוק . בדרך כלל הבעיה יותר עמוקה ,בעדינות ורגישות כדאי להבהיר לו כמה זה חשוב לך(ובצדק) לכל בעיה יש פתרון. רק שנדע מה הבעיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו