בעיה בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזיקפה
    חסוי מהדרום
    07/09/2008

שלום, אני בן 19 ובזמן האחרון שמתי לב שאין לי זקפה, אפילו כאשר אני במצבים אינטימיים מאוד עם בחורה. הבעיה הופיעה לא מזמן(משהו כמו חצי שנה), ואיתה גם החשק המיני קצת ירד. אין לי בעיות בריאותיות כלשהן, לא מעשן ולא שותה אלכוהול בצורה מוגזמת. זה מדאיג אותי מאוד מכיוון שאני מאוד צעיר עדיין, והעובדה שאצטרך ליטול גלולות עזר או משהו בסיגנון לא מעודדת ואף מביכה. מהי ההבחנה במיקרה כזה? (האם מדובר במשהו פסיכילוגי או רפואי?) איך אני יכול לפתור את הבעיה, אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזיקפה

הוספת תגובה

• מריח כמו משהו פסיכולוגי

10/09/2008

אבל חסרים נתונים. מה קורה כאשר אתה מאונן במצב של גירוי מלא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

חסוי מהדרום
    11/09/2008

כאשר אני מאונן בגירוי מלא אני כן מצליח לגמור. בעבר הייתי מאונן 3-4 פעמים ביום, אבל כיום זה ירד לאוננות פעם ב 3 ימים עד פעם ביום לפעמים. החשק ירד ואני חושב שזה טבעי בהתחשב בהורמונים בגיל צעיר יותר ( לא ככה?). כשאני עם הבחורה הזיקפה היא לא מלאה ורק לפעמים אני כן מצליח להגיע לזיקפה מלאה, אבל רק אם היא עוזרת ונוגעת באיבר. בכל אופן כמו שציינתי באוננות אני כן גומר, ואולי ניתן להסיק שמדובר בחרדת ביצוע למרות שאני ממש לא מרגיש ככה, ולא מפחד מהדבר הזה. אבל אני ישאיר את המסקנות והעצות לך.....אשמח לשמוע מה יש לך לומר. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו