מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבעיה עם אשתיאורנן29/06/2007
מטבען של בעיות שהן מורכבות אבל לצורך הפורום אנסה לפשט אותן.
אשתי בת 28 אני בן 34 אין לנו ילדים אנחנו ביחד מעל 4 שנים. כבר זמן רב שאני לא מרוצה מיחסי המין שלנו או יותר נכון מהתדירות הנמוכה ובעיקר מחוסר היוזמה והעניין של אשתי בכך. לפעמים כשאני שואל אותה היא אומרת לי שלא לפעמים זה לא אכפת לי. היא מודעת לבעיה אבל לא רואה פתרון ובתחושתי גם לא משקיעה מספיק למצוא פתרון.
היא טוענת שכשאנחנו שוכבים היא מאד נהנית ומאד אוהבת שאני משקיע בה וגורם לה הנאה.
לאחרונה דיברתי עם מישהו שאמר לי שיכול להיות שהירידה בחשק שלה נגרמת כתוצאה מכך שהיא לוקחת גלולות ו/או "טבעת" ושחוץ מזה זה גם לא בריא.
דיברתי איתה על זה והצעתי שאולי תפסיק עם הגלולות ונעבור לשכב עם קונדום. היא הגיבה בשלילה, אפילו בכעס, שהביא גם לא רוצה לשכב עם קונדום ושהיא תעשה מה שהיא רוצה עם הגוף שלה.
בקיצור מומחים יקרים השאלות:
האם באמת גלולות למיניהן פוגעות בחשק המיני?
מה ההשפעות הלא בריאות הנוספות שלהן?
כיצד אפשר לנסות ולשפר את המצב (ניסיתי הרבה דברים)?
וכמובן עולות שאלות נוספות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
07/07/2007לא ברור אם הבעיה של אשתך היא חוסר חשק מיני או שמא הבעיה שלכם היא חוסר תקשורת.
ברור שהגוף שלה הוא שלה והיא תעשה איתו מה שהיא רוצה, אך כאן מדובר גם בזוגיות ששניכם רוצים (?) לתחזק ולשפר ולשם כך נדרש דיאלוג.
הגלולות בהחלט יכולות להפחית חשק מיני, אך יש סוגים רבים וכדאי לנסות עד שמגיעים לסוג עם השפעה פחותה על מדד זה. במקביל כדאי לגשת לטיפול זוגי כדי לגשר על בעיות התקשורת הבסיסיות בינכן בנושא ניהול "המשא ומתן" בתחום כה חשוב זה של זוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון עם גלולות
מילי08/07/2007מניסיוני האישי הרב וארוך השנים עם גלולות אני יכולה להגיד בבטחה- גלולות גורמות לירידה בחשק המיני באופן טוטאלי- ככה אצלי לפחות. וניסיתי את כל הסוגים. כלום לא עזר. אני לא אומרת שכך זה אצל כולן אבל יש נשים שבהחלט מושפעות מגלולות בצורה שלילית, ועוד לא בראו את הגלולה שהיא נטולת תופעות לוואי. אחרי שהפסקתי אני יכולה להגיד בוודאות עד כמה סבלתי מהן, וכמה נטולת חשק הייתי כשלקחתי אותן- הרגשתי כל כך אשמה! ועכשיו אני מבינה שאלו היו הגלולות, זו לא הייתי אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק אצל אשה
הבחור המנוסה12/07/2007אורנן שלום,
הבעיה נובעת מכל שאשתך אינה מעריכה אותך מספיק, ואמירות כמו "זהו גופי ואני מחליטה
לגביו" היא נכונה עובדתית, אבל לא במסגרת יחסי זוגיות. אישתך צריכה לדעת שתפקידה כאשה
לפעול ככל שידרש על מנת לחזק את הזוגיות בינכם.. אפילו שכרגע קשה לה.
חשוב שאתה גם תתחיל להתנהג כגבר, ותעמיד אותה במקום - אחרת הלכה הזוגיות.
תהיה נחוש, תהיה עיקבי וקח את המושכות בבית!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)