טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה תקופה ארוכה אני סובלת, בעיקר לאחר קיום יחסי מין, מרגישות כד לכדי כאב באזור הפירנאום. האזור הופך לאדמומי מלווה בסוג של יבלת. עברתי בדיקות גניקולוגיות רבות והכל נמצא תקין. השערת הרופאים היא שמדובר בהרפס.(עליי לציין שבכל התקפה אני סובלת במקביל גם מסוג של פטריה בחלל הפה). טיפול בזובירקס אינו מקל עליי. כמו כן, אינני סובלת מגרד ואין לי את השלפוחיות- כפי שהבנתי שקיים בהרפס. בעיה זו קיימת לאורך זמן, מדי פעם בעוצמה גבוהה יותר אך לא נעלמת לי לגמרי. אשמח לחוות דעתכם, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת רגישות באזור הפרינאום את מזכירה יבלת וחשד להרפס . קצת מבלבל התיאור שלך כיון שאת כוללת בו 3 מחלות שונות. אנא פני לרופא/ת נשים ברגע שאת חשה בכאב. האם הכאב קיים מאז שהתחלת לקיים יחסי מין או שהופיע פתאום? אם כן האם קיים גורם המחמיר את הבעה? האם עם כל בן זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד