טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי נשואים 9 שנים ומאז ומתמיד היתה לנו בעיה עם הסקס הבעיה היא שבעלי אוהב מאוד סקס ואני לא אוהבת סקס אני יכולה להסתדר גם בלעדיו זה אף פעם לא עניין אותי.
למרות כל זאת יש מצבים שאני מגיעה לאורגזמה , אם כי לא הרבה
בעלי לא מקבל את זה שזאת אני הוא חושב שאני לא נמשכת אליו, לא אוהבת אותו וכו'
אני יודעת שזה לא דבר נורמל י הוא רוצה שאני יגש לטיפול כלשהו אך אני מרגישה שאין שום דבר שיגרום לי להשתנות האם ניתן לפתור בעיה מסוג זה או שפשוט שיש נשים ללא חשק מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החשק המיני,ראיתי הרבה נשים שהתחילו לתפוס את השליטה בחיי המין שלהם ולזיין את הגברים שלהם והתעוררו מינית בצורה דרסטית ידוע גם שאישה נהנת יותר כשהיא בשליטה בסקס תנסי חבל לומר שסקס זה לא בישבילך את לא יודעת מה את מפסידה,תשכיבי את בעלך על הגב תפסיקי לו את הרגליים בעדינות ותיכנסי ביניהם ותתחילי לדפוק אותו זאת תנוחה מעולה ונורא מהנה,את יכולה לומר לו גם שירד לך תלוי מה את רוצה רק אל תיתיאשי מסקס.תחזרי ותספרי איך היה כדי שנדע אם זה עזר או אם את צריכה עזרא.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד