טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי לצאת עם בחור לפני כחודשיים והוא מושלם חוץ מאשר במיטה. יש לו זין קטן ואני לא מרגישה את החדירה. זה מצב בלתי אפשרי מבחינתי. מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את המצב? אני מאוד רוצה שזה יצליח אבל קשה לי לדבר איתו על זה כי אני לא רוצה שיפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמה קטן איבר במין של הגבר שלך? האם חוץ מחדירה אתם נהנים במיטה , תראי לגודל אין באמת משמעות....מה לגבי העובי של איבר מינו.....אולי תנסו לדבר על זה.....תנסי לתת לו מחמאות על דברים אחרים שהוא עושה במיטה כשהוא יורד לך למשל ואז תוכלי להגיד לו שיש דברים שהוא עושה טוב אבל יש דברים שמפריעים לך....זה עדיף מאשר לבוא ולהגיד לו שאיבר המין שלך קטן ואתה כלום במיטה....זה מאוד יפגע בו. אם את אומרת שכייף לך איתו והוא בחור מקסים לדעתי חבל לאבד קשר כזה....אולי כן תמצאי לך גבר עם איבר שתרגישי אותו אך חוץ מבמיטה הוא יהיה כלום....מקווה שעזרתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
דיבור על גודל האיבר לא יגדיל אותו ולכן כדאי למצוא דרכים נוספות שיספקו אותך. האם איבר המין אכן כה קטן או שיתכן שהוא גומר מהר ולכן אינך מצליחה לחוש אותו?
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד