טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי נשואים 9 שנים ומאז ומתמיד היתה לנו בעיה עם הסקס הבעיה היא שבעלי אוהב מאוד סקס ואני לא אוהבת סקס אני יכולה להסתדר גם בלעדיו זה אף פעם לא עניין אותי.
למרות כל זאת יש מצבים שאני מגיעה לאורגזמה , אם כי לא הרבה
בעלי לא מקבל את זה שזאת אני הוא חושב שאני לא נמשכת אליו, לא אוהבת אותו וכו'
אני יודעת שזה לא דבר נורמל י הוא רוצה שאני יגש לטיפול כלשהו אך אני מרגישה שאין שום דבר שיגרום לי להשתנות האם ניתן לפתור בעיה מסוג זה או שפשוט שיש נשים ללא חשק מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אני יכולה לשנות את עצמי ומלא אוהבת סקס להיות אחת שתאהב סקס?
קצט קשה לי להאמין שזה אפשרי כי ניסינו הרבה דרכים כדי שהמצב ישתנה אך אנחנו חיים כך כבר 9 שנים .
יכול להיות שזה חסר תקנה אצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לי יש בעייה כזאת רק שאני זאת שאוהבת, את לא יודעת כמה זה כיף אם תזמי ותתני מעצמך
סקס שלא עשית מעולם כמו להראות לו כמה את רוצה אותו ושאת בוערת מתשוקה הוא ימות עלייך !!!
זה מה שאני הייתי מתה לקבל
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד