אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    מיטל
    14/09/2008

שלום, רציתי לדעת כמה דברים אני בת 24 ולא חוויתי אורגזמה הלכתי לסקסולוג דרך כללית הייתי אצלו 5 ד' והוא אמר מה שכבר ידעתי שאני צריכה ללמוד לאונן. יצאתי מאוד מתוסכלת גם כי בזבזתי 150 ש"ח שאין לי וגם שלקח לי המון זמן לקבל החלטה לפתוח את הנושא בפני עוד מישהו חוץ מחבר שלי השאלה שלי היא מה אמור להיות הטיפול הסקסולוגי רק עצות והכוונות? ייעוץ פסיכולוגי? אני נורא רוצה לפתור את הבעיה אבל עכשיו החששות גברו עוד יותר שאין לי צורך ללכת לסקסולוג כי יש לי את המידע באינטרנט, אבל ברור שזה לא עוזר. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• טיפול סקסולוגי

20/09/2008

לא אמור להיות רק עצות והכוונות, אלא גם ניסיון להבין מדוע אינך מצליחה לחוות אורגזמה. זה יכול להגיע גם במקום של עכבות וחוסר יכולת להשתחרר, כמו גם סיבות רגשיות אחרות.

צר לי לשמוע שהמפגש ארך 5 דקות בלבד, וברור שלא מדובר בטיפול סקסולוגי. נסי לשים ידך על הספר - "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך-גרפילד. בתור הכוונה וייעוץ ולפני טיפול. לפעמים הוא לכשעצמו מספיק, כי יש שם הצעות לתרגול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו