טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעייה קשה ואני מקווה שניתן לעזור לי
הייתי בעבר נערת ליווי, כיום אני במערכת יחסים מחייבת ואוהבת וכמובן לא עוסקת בזה עוד. אך אני לא ממש נהנית מיחסי מין.
בן הזוג שלי מאוד משתדל, ולעיתים אף מצליח לגרום לי לגמור, הבעייה היא בחוסר העניין שלי בסקס. אני לא מצליחה להיכנס לזה.
מה עושים,.????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לי ספק שהעיסוק הקודם כנערת ליווי השפיע עלייך ברמה כלשהי,ולדעתי יש מקום לעבד זאת ב מס גרת של טיפול שיחתי. מטבע הדברים חסר בשאלה שלך מידע שחשוב להבנה יותר ברורה לגבי השפעת העיסוק הקודם ליכולתך להנות ממין, נראה לי שלא במקרה גם את חשבת לשלב מידע זה בשאלה. להיות נערת ליווי איננו עיסוק רגיל או נורמטיבי ואולי נפגענה תפישתך את המין כחלק מביטוי של קשר ואהבה,ואפשר "לשקם " את היכולת להנות ממין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד