מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי התאמה מיניתלורן03/07/2007
שלום,
כפי שכתבתי בעבר, אינני מסופקת מחיי המין שלי. ניהלתי עם בן זוגי שיחה על כך, שמפריע לי שאין תדירות מספיק גבוהה, שאין גיוון (לעשות את זה לא רק מיטה, לפני השינה, פוזות וסקס אוראלי). הוא לא אוהב גיוון, טוב לו כך. סקס אוראלי הוא ניסה פעם עם משהי ולא אהב (אולי אפילו די נגעל), לטענתו במיטה הכי נוח וזו תדירות מספקת בעיניו (פעם-פעמיים בשבוע פעם אחת כל פעם).אמרתי לו מה היה קורה אם הינו עושים זאת על השיש או שהייתי מצמידה אותו על הקיר. לטענתו זה לא הוא.
הנושא מחבל מאוד בקשר ביננו, כי זה מאוד מתסכל אותי. וכמובן, שהתיסכול שלי פוגע בו ובמידת האפשרויות למסד את הקשר.
האם יש זיכוי ו/או דרך לשנות את המצב, או שאין מנוס מלעשות חושבין על הקשר...
נא עזרתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורן שלום
ד``ר עידן מיליצ`ר03/07/2007אני לא יודע כמה זמן אתם בקשר, לא יודע אם יש ילדים ברקע או לא וכו'. את מתארת מצב לא קל שללא קשר למה שאכתוב ו/או ממי שמחברי יכתוב, את חושבת האם to be or not to be בקשר.
האם ניסית לשאול אותו אם הוא מוכן לפנות לייעוץ מיני זוגי? האם הוא כך תמיד? כל הזמן? בכל הקשרים שהיו לו?
אני יוצא מנקודת הנחה שניסית כבר את כל מה שאת יכולה.... מכאן לא נותר לי אלא להמליץ שיהייה נכון להגיע לייעוץ מקצועי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורן03/07/2007שלום,
הבנתי ממנו שכך היה ביחסים קודמים שהיו לו. אין לו ניסיון רב עם הרבה נשים, אבל.
השאלה היא האם ניתן לשנות אצלו ללא טיפול (הוא לא ירצה ללכת)משהו? או שככה הוא ואין מה לעשות ואני צריכה לעשות חושבין עם עצמי.
האם יש דרכים חכמות ולא מלחיצות ושאני לא ארגיש שאני כופה עליו דברים, כדי לפתוח אותו יותר בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שעשית
עידן מיליצ'ר03/07/2007כמיטב יכולתך. לא יהייה מקצועי ויותר מזה, לא יהייה אנושי ונכון להגיד לך שאלו פני הדברים ואין מה לעשות... ולכן...ההחלטה בידייך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורן המועממת שלום
הבחור המנוסה05/07/2007אנני יודע מתוכן הפניה שלך האם אתם נושאים או חברים.
סיפוק מיני הוא חשוב מאוד, ואני חושב שאותו אין אפשרות לשנות. זה
טבע וקשה לשנות אותו. סקס מתחיל מהראש, וכנראה שהראש שלו מרוכז
בכיוון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא האם מבחינה פסיכולוגית
לורן08/07/2007האם מבחינה פסיכולוגית אני יכולה לשנות אצלו משהו במחשבה?
האם יש דרך להפיל את המחסומים שיש לו ולהוציא את הצד היותר חייתי שבו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פתרונות קסם
עמית08/08/2007אם אין רצון משני הצדדים, זה פשוט לא ילך, גם כשיש אז זה לא תמיד מסתדר , אם זה מפריע לך , תארי לעצמך כמה זה מפריע לו, הוא מרגיש בודאי לחוץ מהדרישות שלך בצרה זאת או אחרת, זה יכול להיות משהו שצובר תאוצה בלי שתהיו מודעים לכך , כי זה טאבו בינכם .
אם את לא יכולה להסתפק במה שיש לו להציע, טוב תעשי אם תפרדי ממנו , רבים הגברים שישמחו להיות עם אישה כמוך ולהיפך , מין זה התבלין הכי כיפי ביחסים , אסור שהוא יהיה אבן נגף בין בני זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)