עזרה:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה:(
    ורדו'ש
    25/09/2008

האם אוננות יתר יכולה לגרום לבעיות בנרתיק?התחלתי להרגיש מוזר ואני מפחדת שיש לי בעיה.אני מאוננת כמעט כל יום וביומיים האחרונים התחלתי להרגיש שאין לי תחושה בפות,אני מאוננת ולא מרגישה תשוקה,שום תחושה..התחלתי להילחץ להיכנס למריבות עם עצמי עד שהצלחתי וזה היה בכוח ובכאבים.אני נורא מפחדת שגרמתי לעצמי נזק מה יכולה להיות הסיבה?עזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה:(

הוספת תגובה

• ייתכן והסיבה אחרת

25/09/2008

אולי את עושה שימוש בחומר כלשהו ואת רגישה אליו, או משפשפת יותר מדי וגרמת נזק לרקמה (אשר הפיך לחלוטין לאחר מנוחה).

אוננות לכשעצמה אינה מזיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ורדו'ש
    25/09/2008

ואיך מרגישים שאני הורסת את הרקמה?מה התחושה אחרי זה?אני מפחדת שאני לא יהנה ממגע עם איבר המין של בן זוגי כמו שקרה לי ביומיים האחרונים,כי בד"כ תמיד שאנחנו משתפשפים אני מסופקת ונהנית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני לאיזור לנוח

08/10/2008

כמה ימים - ותבחיני אם יש שינוי כלשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו