עזרה בהקשר התחככות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהקשר התחככות
    talAnon
    26/09/2008

טוב, אני מקווה שזה נעשה באנונימיות מוחלטת אני נער, בן 17 אני וחברה שלי עדיין לא הגענו לשלב של הסקס אבל אנחנו הרבה מאוד שוכבים אחד על השני וכו' בלי מכנסיים (עם תחתונים) ואיך נגיד את זה? מתחככים, משתפשפים אחד על השני וכו' והיא נורא מפחדת אם היא יכולה להכנס להריון בגלל משו כזה או אחר (ואת האמת, אחרי שהיא העלתה את זה .. גם אני) אז לשאלה שלי - האם היא יכולה להכנס להריון ? ולשאלה יותר רחבה, האם היא יכולה להכנס להריון כשעוד יש לה קרום בתולין ? הרי זה קרום שמונע את המעבר של הזרע לא? מקווה שתענו, ומקווה שהתשובה היא לא חח תודה רבה על העזרה ! טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהקשר התחככות

הוספת תגובה

• באנונימיות מוחלטת

אורית פס
    26/09/2008

אפשר להיכנס להריון משפיכת נוזל זרע בסביבת פתח הנרתיק-אך זה פחות סביר כאשר אתם עם תחתונים,
    במהלך שנות עבודתי נתקלתי ב-2 נשים שבצעירותן נכנסו להריון בעודן בתולות לאחר יחסי מין חיצוניים של חיכוך,לפיכך אין לדעת במאת האחוזים ובודאי לא בלהט הרגע......בגיל 17 כדאי לשקול אמצעי מניעה [אולי קונדום ? ] וכך תהנו ללא שום חשש ומתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו