אני צריכה עזרה דחופה!בבקשה תענו לי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה דחופה!בבקשה תענו לי!
    מורן
    26/09/2008

שלום, אני וחבר שלי 7 חוד' יחד ויש לנו בעיה בעת קיום הסקס. יש לציין כי הוא הגבר הראשון שלי ואני השניה שלו. בעת קיום הסקס הוא מרגיש קצת גירוי מה שמביא אותו לגמור בחוץ ולא בתוך הנרתיק . כפי שציינתי,אני ההתנסות השניה שלו בסקס ועם הבחורה הקודמת לי פני הדברים היו אחרת ,הוא כן היה מסוגל לגמור בתוך הנרתיק. זאת בערך הפעם ה-4 שאנחנו מקיימים יחסים מאז הוא בתל אותי ,שאלתי היא האם ייתכן שהנרתיק שלי רחב מידי ומסיבה זו הוא לא מרגיש את החיכוך והגירוי?האם יש קשר לכך שאיבר מינו הוא לא גדול במיוחד ,אפילו הייתי אומרת שהוא די קטן ? יש לציין כי טרם התחלנו לקיים יחסי מין היינו מסתפקים במין אוראלי,והוא כן היה מצליח להגיע לגירוי וגמירה די מהירה משהו שאליו הוא לא מצליח להגיע בעת הסקס,אלא אם הוא מוציא את איבר מינו מהנרתיק משפשף אותו ואז רק מצליח לגמור כשזה בערך אחרי שעה שאנחנו מנסים כל תנוחה אפשרית . אני נורא חוששת לכך שפשוט מאוד קיימת בעיה מאחר ושנינו חסרי ניסיון בכל הקשור לסקס. יש לנו זוגיות נפלאה ואני מפחדת שזה יאפיל על הזוגיות מאחר וזה מרכיב שנורא חשוב בה . בכל הקשור למה שאני מרגישה בעת קיום היחסים זה גם מעין גירוי שכזה,בפעמים הראשונות הרגשתי ממש כאב מה שלגיטימי לבחורה שהייתה בתולה עד לא מזמן אבל כרגע לא מרגישה טיפת כאב ,מרגישה קצת גירוי ולא ממש מגיעה לאורגזמה .כאשר אני רואה בזה קשר ישיר לגודלו הקטן של איבר המין של החבר שלי . מה קורה פה ?אני נורא חוששת!אני זקוקה שמישהו מיקצועי ינחה אותי ויתן לי את הכלים הנכונים להתמודד עם בעיה מעין זו . תודה מראש, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למורן

אורית פס
    26/09/2008

ישנה טענה שזוג מגיע לאופטימום הנאה מיחסי מין לאחר כשנה של קשר,לא ריאלי לצפות שאחרי 4 פעמים של קיום יחסי מין הכל יהיה מושלם מתוזמן ומסוכרן-מה שמאד יועיל לשפר את המצב הוא תקשורת פתוחה לנבי מה כל אחד מכם מעדיף ,נסו להתגבר על מבוכה או חשש לפגוע......ועוד שלל סיבות שבגינן זוגות רבים לא מתקשרים מספיק ולכן מפסידים.
    יתכן שרמת תשוקה גבוהה האופיינית לתחילת קשר גורמת לחבר שלך להגיע לשפיכה ואורגזמה עוד לפ ני החדירה פעמים רבות זה מסתדר כשבונים יותר נינוחות זה עם זו,אם לא אז קיים טיפול לכך.
    נינוחות וגרוי יעיל הם גם אלו שיאפשרו לך להגיע לאורגזמה,אם את מגיעה גם לבד באוננות הסיכוי שיקרה עם החבר גבוה-רק הנחי אותו לגבי מה שאת זקוקה כדי להגיע לאורגזמה,
    האורגזמה שלך חד משמעית לא תלויה בגודל אבר המין שלו אלא בכישוריו כמאהב-מרבית הנשים לא מגיעות לאורגזמה בחדירה ואין זה אומר שהחדירה איננה חשובה או שנשים עפ"ר מעדיפות גבר עם אבר מין נראה לעין[ז.א.- הן כן ]-אבל האורגזמה הנשית איננה תלויה בכך.
    אז סבלנות-ושנה טובה ומהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך...

מורן
    26/09/2008

הי אורית, תודה רבה על התשובה ,אך ברצוני לשאול מ'ס שאלות נוספות . כפי שציינת בני זוג מגיעים לאטופטימום ביחסים לאחר שנה ,אך בהתחשב שבקשר הזוגי הקודם של החבר שלי הוא היה עם הבחורה כחודשיים וקיים איתה יחסים בשלב די מוקדם של יחסיהם ובניגוד למצב העכשווי אז הוא כן היה מסוגל לגמור בתוך הנרתיק של הבחורה .יש לציין שאותה בחורה אז הייתה די מנוסה והוא היה בתול ,כך שאני ההתנסות השנייה שלו בקיום יחסי מין . שאלתי היא האם אין מקום לפגיעה בכך שהוא אומר לי כי אין הוא מרגיש בגירוי כה גבוה שיביא אותו לגמירה בתוך הנרתיק?האם משהו בי לא בסדר?כי משום מה לאחר שמ'ס פעמים אין הוא הצליח לגמור בתוכי הרגשתי כי אין אני מספקת אותו ?זה עניין של ניסיון,יכול להיות שזה באמת בגלל נסיוני המועט בנושא ?אני באמת מתאמצת להביאו למצב של גמירה בתוכי ושל גירוי ! לאחר התייעצות עם אחת מחברותיי נאמר לי כי קשה מאוד לגבר לגמור כשעל איבר מינו הקונדום,ובאמת בהתנסות שלי עם החבר רק לאחר שהוא הוציא את הקונדום וטיפה אונן הוא הצליח לגמור ..ממש מ'ס שניות לאחר שהוציא את הקונדום ...האם יש אמת בדבר בנוגע לכל שנאמר לי בנושא הקונדום ? אורית,אני באמת לא יודעת כבר מה לחשוב ומה לעשות...אני מרגישה מאוד מאוכזבת מעצמי.במיוחד לאור העובדה שהוא ההתנסות הראשונה שלי וכרגע אני לא יכולה לראות את עצמי עם אחר מלבדו. אם את שואלת אותי,חשוב לי יותר שהוא יצליח לגמור בתוכי כמו שצריך מאשר הגעתי לאורגזמה . אך באיזו צורה עליי לקבל מצב זה ואיך בדיוק להתמודד איתו? אני אשמח אם תעני לי על כל שאלותיי מעלה... שוב תודה רבה , מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו