שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    טלטול
    26/09/2008

אנא עיזרו לי בקבל החלטה... אני גרושה בת 40 ובן זוגי בן 50.איש טוב בכללי נדיב ואיכפתי לחיי. אנו יחד כבר 7 שנים אך יש לנו בעיה בסקס. כשהוא חודר אלי הוא גומר מהר מאוד.. ואני לא מספיקה להנות. פעמים מחדיר אצבעות כדי שאגמור אך אני מרגישה שזה גורם לו לטירחה רבה. התופעה הזאת נימשכה כבר הרבה זמן לעיתים הוא רק ניכנס גומר ולא חושב לגרום לי גם הנאה. בזמן האחרון הוא לא מרבה לשכב איתי אחת לשבועיים כשהסקס גם לא משהו... לחרמן הוא לא יודע במיוחד וישר ניגש לאקט המיני. בלילות קשה לי לישון ואני מתה שיגע בי, אך הוא ישן ואפילו נוחר. היינו פעם ביעוץ מיני אך הוא לא המשיך את הטיפול כי הוא חושב שהכל בסדר איתו. כשדיברתי איתו על כך הוא טען שהוא עייף מרוב עבודה קשה, ובאמת שהוא עובד קשה. אך אני מרגישה לא טוב עם זה, רוצה סקס ולא מקבלת, מאוננת לעיתים וזה נמאס לי, רוצה גבר במיטה כדי להנות. אז מה לעשות האם כדאי להיפרד? כי לא ניראה לי שמשהו ישתנה... נ.ב היינו בחופש לא מזמן 6 ימים ובמשך 6 ימים האלה כל הזן אני גיריתי אותו לסקס והוא חדר אלי וגמר ולי פעם אחת הוא גרם לגמור עם האצבע וזהו.. לא היה לו כח יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• אתם זקוקוים לטיפול

אורית פס
    26/09/2008

אני מניחה שאת כועסת על בן זוגך וזה מובן,
    מעניין מה קרה בטיפול שהייתם בו זמן קצר,אולי תנסו מטפל גבר- אולי יותר יעורר אמון בבעלך,
    בעלך לא ממש לוקח אחריות על הענין המיני ואת משתגעת,התעקשי על המשך טיפול-הרבה יותר מכך קשה לייעץ מאחר וחסר הרבה מידע ,לא ניתן כאן לומר לך להיפרד או לא במידה ו.......
    לא חותכים גורלות באינטרנט-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלטול

אורית פס
    26/09/2008

בהמשך לתשובתי,
    עם רצון טוב והשקעת זמן ניתן לטפל בשפיכה מהירה או ללמוד לחיות איתה ולשפר את יחסי המין החיצוניים כך ששניכם תהנו,
    מאחר והקשר הזוגי שלכם טוב יש הרבה מקום לתקוה,ותנו צאנס לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו