מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאורית פס,בהמשך לתשובתך ...מורן26/09/2008
הי אורית, תודה רבה על התשובה ,אך ברצוני לשאול מ'ס שאלות נוספות . כפי שציינת בני זוג מגיעים לאטופטימום ביחסים לאחר שנה ,אך בהתחשב שבקשר הזוגי הקודם של החבר שלי הוא היה עם הבחורה כחודשיים וקיים איתה יחסים בשלב די מוקדם של יחסיהם ובניגוד למצב העכשווי אז הוא כן היה מסוגל לגמור בתוך הנרתיק של הבחורה .יש לציין שאותה בחורה אז הייתה די מנוסה והוא היה בתול ,כך שאני ההתנסות השנייה שלו בקיום יחסי מין . שאלתי היא האם אין מקום לפגיעה בכך שהוא אומר לי כי אין הוא מרגיש בגירוי כה גבוה שיביא אותו לגמירה בתוך הנרתיק?האם משהו בי לא בסדר?כי משום מה לאחר שמ'ס פעמים אין הוא הצליח לגמור בתוכי הרגשתי כי אין אני מספקת אותו ?זה עניין של ניסיון,יכול להיות שזה באמת בגלל נסיוני המועט בנושא ?אני באמת מתאמצת להביאו למצב של גמירה בתוכי ושל גירוי ! לאחר התייעצות עם אחת מחברותיי נאמר לי כי קשה מאוד לגבר לגמור כשעל איבר מינו הקונדום,ובאמת בהתנסות שלי עם החבר רק לאחר שהוא הוציא את הקונדום וטיפה אונן הוא הצליח לגמור ..ממש מ'ס שניות לאחר שהוציא את הקונדום ...האם יש אמת בדבר בנוגע לכל שנאמר לי בנושא הקונדום ? אורית,אני באמת לא יודעת כבר מה לחשוב ומה לעשות...אני מרגישה מאוד מאוכזבת מעצמי.במיוחד לאור העובדה שהוא ההתנסות הראשונה שלי וכרגע אני לא יכולה לראות את עצמי עם אחר מלבדו. אם את שואלת אותי,חשוב לי יותר שהוא יצליח לגמור בתוכי כמו שצריך מאשר הגעתי לאורגזמה . אך באיזו צורה עליי לקבל מצב זה ואיך בדיוק להתמודד איתו? אני אשמח אם תעני לי על כל שאלותיי מעלה... שוב תודה רבה , מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תשובה?
מורן02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו...מישהו עונה כאן???????????
מורן05/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן...
08/10/2008קודם כל גמר חתימה טובה.
את בעצם מבקשת טיפול דרך הפורום בעוד אנו נותנים ייעוץ ראשוני והכוונה בלבד. מעבר לכך, רצוי שתשרשרי לשאלתך המקורית, כדי להקל על המשיבים כאן. שאלתך מאוד מפורת, אך לא ברור לי בעצם במה מדובר? האם חברך אינו מסוגל לגמור בחדירה ובאוננות כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהמשך...
מורן12/10/2008קודם כל תודה על התשובה . בהמשך לששאלתך אמקד את שאלתי ..חבר שלי אינו מסוגל לגמור בעת קיום יחסי מין איתי אלא רק באוננות ,כאשר בהתנסות הראשונית שלו בקיום יחסי מין עם הבחורה הקודמת הוא כן היה מסוגל לגמור בעת קיום היחסים עימה .ממה נובע הדבר?מחוסר ניסיון שלי\מחוסר גירוי של החבר?האם קיום יחסים ללא קונדום יכולים לפתור בעיה זו ? אודה לתשובה , מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לדעת
13/10/2008והסיבות שנתת את בעצמך בהחלט אפשריות - ייתכן שזה משהו פיזי (כמו הקונדום) או משהו רגשי (לדוגמא, קושי להשתחרר לגמרי בנוכחותך). אם הוא מצליח לגמור באוננות איתך, זו כבר התחלה טובה. תנסי לא להפוך זאת למוקד הקשר המיני שלכם, כי זה רק עשוי להלחיץ אותו ולדחות אף יותר את השפיכה.
חג סוכות שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן14/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)