עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    א.א
    28/09/2008

שלום הנני גבר בשנות ה-30 לחיו,אני מגדיר את עצמי בתור אחד שפעיל מינית ונהנה ממין אבל ישנה בעיה אחת שאינני יודע איך להתמודד איתה. אני נדלק מהר(כל עוד זאת בחורה שאני מכיר זמן קצר) ומגיע לזיקפה, אבל לוקח לי הרבה זמן לגמור. לעיתים קורה שכאשר אני נמצא בקשר(אפילו קצר של חודש) עם בחורה אני מרגיש שכבר התרגלתי אליה ולהגיע לאורגזמה עוד יותר קשה לי,אני מוצא את עצמי שוכב איתה למרות שאני נהנה מהמגע אבל הידיעה שאני לא הולך לגמור ....מציקה לי. בהתחלה היה לי עם מה לתרץ מתח וכו..ובהתחלה היא אהבה את זה שאני "שולט" בשפיכה שלי אבל לאט לאט היא התחילה להרגיש שהיא לא מושכת אותי אחרי שהיא קלטה שלפעמים אני לא גומר בכלל ז"א כדי להגיע לאורגזה עם הבחורה שאני נמצא איתה ...אני מפסיק לאונן לכמה ימים בידיעה שאם כן יהיה לי קשה לגמור....שלא לדבר על סיבוב שני שזה משהו שאני כבר לא זוכר .....אבקש את עזרתכם תודה א.א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תזיין פחות

שטונק
    05/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת

08/10/2008

אתה מתאר מצב הנקרא שפיכה מעוכבת, אם כי לא ברור אם מדובר בתופעה חדשה או שכך זה כל חייך. בד"כ זה נובע ממצבים רגשיים, אך ייתכן מקור רפואי (לדוגמא, פגיעה עצבית). אם המקור רגשי, אזי כדאי לטפל במסגרת טיפול מיני ("סקסולוגי"). כדאי בכל מקרה לעבור אבחון על מנת לרדת לשורש הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמור

עוז46
    10/10/2008

ולרוץ לספר לחברה? הבעיה שאתה מתאר כאן היא הצבת מטרה, במקרא זה לגמור, אני לא חושב שזו המטרה בזוגיות, אם כי דרך, ואחת החשובות בהנעה. כדאי שתיבחון את עצמך אפילו עם עזרה חיצונית( טיפול או יעוץ)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו