מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אורלייעל01/03/2007
לבן הזוג שלי ולי יש מערכת יחסים מאוד טובה (פלוס ילדים) הבעיה היא שהוא אסטניסט גם בקשר לסקס, הוא לא מסכים למין אורלי בטענה שזה מגעיל אותו, הוא אפילו לא אוהב נשיקות רטובות, תמיד הוא רץ לרחוץ את עצמו אחרי וגם נגעל מנוזל הזרע שלו (יש לו בעיה ען מיצי הגוף).
בכל הנוגע לסקס שמעבר הוא מעולה, השאלה שלי היא האם הרבה גברים לא מבצעים מין אורלי בבנות הזוג שלהן, אני רוצה עומדן בכדי לדעת האם אני צריכה לעזוב ולהרוס גם את הטוב שבניינו או להסתפק במה שיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאוד אינדוידואלי - אורלי
אלי03/03/2007לבת זוגתי ולי בעיה הפוכה אני מעונין מאוד במין אורלי אך היא מאוד נרתעת. היא צריכה להיות במצב רוח מאוד ספציפי לבצע מין אורלי או לחילופין כמה שאני אוהב לענג אותה אורלית רק כשהיא מאוד " חמה" וזורמת איתי. כך שמין אורלי זה מאוד אידוידואלי יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לי או-רע-לי?
03/03/2007מה חשוב האומדן?! חשוב מה את מרגישה והעובדה שיש לכם מערכת יחסים טובה פלוס ילדים, שהסקס הוא מעולה ועוד דברים שאת בעצמך כתבת! אז למה להסתכל על הדשא של השכן?!
לא חושב שכדאי לפרק מערכת זוגית כפי שתיארת על בסיס של מין אורלי כן או לא. אלא אם כן זה משקף משהו עמוק יותר? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי
רפי04/03/2007כנרא שאת צריכה להחליף פרטנר חבל את מפסידה הרבה אין כמו ליקוק הפוט וההנה שזה גורם לבת הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את נזכרת?
מיקי04/03/2007איפה היית עד היום? את כותבת שיש לכם כבר ילדים ורק עכשיו אזרת אומץ לשאול אם יש הרבה בני זוג שנגעלים ממיצי גוף ? אין !! אנחנו חולים על נשיקות רטובות ועל אוראלי ועל ערבוב כל המיצים ! אז אם הוא טוב " בכל השאר" כמו שכתבת, אז כל שנותר לך זה למצוא מאהב חמוד כדי לא למות מטומטמת ולא מסופקת. אסטניסט אלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהההה ? זה הכי כיף שבעולם
האבירה17/04/2007בטח יש לו מחסום כלשהו או דיעה מקובעת על זה
חשש ,ומה ? הוא לא אוהב לקבל אוראלי ? את חייבת לחוות את זה גיברת ,ואל תוותרי על יחסים איתו ,חבל !ליקוק ןירטואלי לכוס שלך ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)