טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה שיש לה גם היבט פסיכולוגי :טוב אז זה כך. אני בן 28 וכל פעם שאני רואה סרט כחול אני מרגיש לא טוב עם עצמי ,כאילו חטאתי . וכל פעם שאני גומר למישהי בפה אני מרגיש אותו דבר ויסורי מצפון ולכן אני לא עושה זאת למרות שזה הרגשה טובה .למה זה קורה לי ?ומה עלי לעשות כדי לא להרגיש כל כך רע אחרי שאני עושה דברים אלה . בתודה עמי נ.ב גם לגבי דברים אחרים בחיים קורה לי אותו דבר (הרגשה שעשיתי מעשה לא טוב ) אבל התמקדתי בתחום המיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מתאר רגשי אשמה כנראה בכל מה שקשור להנאות ו/או מה שהופנם אצלך כאיסורים. המסרים הם כנראה מילדותך המוקדמת וכיום כאשר אתה עושה משהו "אסור" זה מציף אותך בנקיפות מצפון. טיפול קצר ועינייני בתחום יעזור לך ליהנות ממה שאתה עושה במיטה (ובכלל) ללא רגשות שליליים אלו. בהצלחה! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד