בעיה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה
    בוריס
    09/10/2008

שלום רב!!! אני בחור צעיר בן 21 הייתי בקשר עם מישהי 3 שנים וזה נגמר מרצוני. כרגע אני נמצא בקשר עם מישהי ופשוט אין לי זקפה כאשר אני איתה ..... עזרו לי מה לעשות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה

הוספת תגובה

• לבוריס

אורית פס
    10/10/2008

במידה ובאוננות אין לך בעיה להגיע לזיקפה אז אפשר להניח שאתה זקוק לזמן הסתנלות ובנית נינוחות ואמון עם החברה החדשה.
    כמה זמן אתם יוצאים?
    איך היא מגיבה לכך שיש קשיי זיקפה?
    האם אתה נמשך אליה פיזית?
    האם התקשורת המינית מספיק פתוחה ואתה חש נוח לומר לה לאיזה סונ נרוי אתה זקוק?
    יש אפשרות לשקול עם סקסולוג/ית אופציה לשימוש זמני בויאגרה ודומיו כדי לשבור את מעגל החרדה שיחכן והתפתח.................... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה

בוריס
    13/10/2008

הבחורה מגלה הבנה רבה לבעיית הזקפה , ניפרדתי מהחברה שיצאתי איתה 3 ששנים לפני בערך 3 שבועות וזאת היתה הפעם הראשונה שלא הגעתי לזקפה.... אני מאמין שאת צודקת בקשר לחרדות כי לבד אין לי שום בעיה להגיע לזקפה ..... אני יוצא עם הבחורה 3 שבועות בדיוק אחרי שניפרדתי מהחברה הרצינית....... וכן אני מאוד נמשך אליה פיזית . איך אני משיג ויאגרה לפעם אחת?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו