מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא'לה!!!נטלי05/07/2007
מומחים וקוראים יקרים!
אני בחורה בת 22 בתולה ומרגישה שאני עוצרת עצמי מלקיים יחסים כיוון שיש בי פחד פנימי וחששות לגבי מה עושים?איך עושים?בגלל זה אני נמנעת וברור לי שזה צריך כבר לקרות אבל איך?אשמח לשמוע עצתכם ותגובתכם לבתולה המתחילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא'לה
ד''ר חגית כהנא05/07/2007את בת 22 וכנראה טרם פגשת את עלם החמודות שתוכלי להרגיש בטוחה איתו
כשתגיעי לרגע תדעי מה לעשות האמנות טמונה בתחושה הנעימה בין בני הזוג ולא בידע רב
בכל מקרה שווה לקרוא ספר הדרכה.
המשעשע מהספרים לטעמי הוא סקס עכשו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי לחץ
ציקי07/07/2007היי . פשוט מאוד להכיר אדם שמכבד אותך אוהב ויודע מה היא אישה .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה - להימנע מפחדים
הבחור המנוסה05/07/2007הפחדים שאת מתארת נובעים מהאופן בו את רואה את "המעשה".
לכן, רצוי מאוד שהפעם הראשונה תהיה עם משהו טוב אך "בלתי מוכר לסביבה הקרובה שלך".
רצוי מאוד שהוא יידע לעשות את זה בשיא העדינות, אך בתשוקה, כדי השזיכרון יהיה
חיובי ומצפה להמשך יחסים מספקים לעתיד.
המון בחורות, אשר החוויה הראשונה שלהם היתה טראומתית, נתקלות בבעיות בקיום
יחסי מין - גם לאחר נישואיהן - בגלל הטראומה.
אשמח לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס זה כיף
שאג בוי05/07/2007את צריכה לחשוב על זה יותר בקלילות ופשוט לפתוח את עצמך בראש. סקס זה כיף, אל תעצרי את עצמך - אחרי ההתחלה, הכל כבר יזרום. אומנם זאת עיצה לא מקצועית - אבל הנושא די פשוט ואם ככה תתייחסי אליו - רק תרוויחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה...
שירה05/07/2007הי
אני גם עד לא מזמן היתי בתולה אבל כשחבר שלי עשה לי את זה , פשוט חדר בעדינות ושתידעי שזה כואב קצת אבל זה כלום לעומת התענוג שיבוא אחרי זה, תשתדלי שלפעם ראשונה תלכי עם מישהו מקצועי ולא אחד שישתולל כי זה חשוב מאוד
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מה שנאמר
מומי08/07/2007אני מסכים לכל מילה שהיא אמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר אז...
ז'אק07/07/2007אם תרצי עצה אז: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)