בעיה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה
    שיפרה
    11/10/2008

שלום, אני בת 31, יוצאית כחודש עם בחור בגילי. התקשורת בינינו טובה, מבחינתי ישנה משיכה מינית, אך התנהגותו לא ממש ברורה לי: הוא לא מנסה להתקדם בנושא מעבר לנשיקה, גם כאשר ישנן הזדמנויות ובעצם "מתבקש" שנתקדם שלב- משום מה העניינים לא ממש זורמים, הקשר הארוך ביותר שהיה לו נמשך כשנה והיה בתקופת התיכון!, מאז חווה קשרים של חודש-חודשיים. יש לציין שהבחור מוצא חן בעיני מאוד, חוץ מהעניין הזה... אני חוששת לבזבז את זמני וסתם להתאכזב, מה דעתכם? מה עליי לעשות? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה

הוספת תגובה

• תקשורת!!!

17/10/2008

אני לא משוכנע שהתקשורת בינכם טובה כמו שאת מתארת, אחרת לא היית נכנסת לפורום ושואלת לגבי פשר התנהגותו...

אני יכול לתת לך הרבה הסברים אפשריים, אך תוכלי לבדוק את הסיבה להתנהגותו רק בתקשורת פתוחה עמו. רק הוא יודע את התשובה האמיתית. נסי ליזום שיחה כזו וגם להתקדם בקשר על פי רצונך. לא רק הגבר חייב לדחוף, לקבוע קצב וליזום.

דברי איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לחבר שלך יש בעיה

שטונק
    18/10/2008

כדאי שתבררי עם חברך למה הוא לא מזיין אותך? גברים מאד להוטים לבצע את האקט יכול להיות שהחבר שלך לא מסוגל לזיין ואז תחליטי מה את עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תזמי בעצמך?

ד
    20/10/2008

יש הרבה גברים ביישנים שלא להוטים למין ואין בעיה שתיקחי את העניינים לידיים הגבר לא חייב ליזום,בקשר למה שששטונק אמר הגבר לא צריך "לזיין" אותך ולהיות להוט לזה כל הזמן תיקחי את הענינים לידיים ותפסיקי לחכות שהוא יעשה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו