בעייה בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה בזיקפה
    rame
    02/03/2007

שלום רב
    אני בחור בן 23 יש לי בעייה בזיקפה מזה כמה שנים לא מצליח להעמיד אותו ואם עמד אז למשך זמן קצר שניות .
    פניתי לאורולוג פרטי בזמן האחרון עשה לי בדיקה במשאבת הוואקום עד שעמד אבל בזיקפה שהיתה אף פעם לא היה לי כזה . גם כן הוא אמר שיש שני צבעים בפין שלי שזה אומר שהדם לא זורם טוב ,החצי הקדמי של הפין בצורת משולש לא כמו הרגיל , יש לציין שיש לי חשק גדול אבל לא מצליח .
    הבעיהה הזאת משפיעה על כל חיי ולא יודע מה לעשות
    תודה ואשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בזיקפה

הוספת תגובה

• בעיית זקפה...

03/03/2007

מה קורה באוננות? האם לעיתים עומד לך בבוקר כשאתה מתעורר? האם אי פעם בעבר עמד לך טוב? האם יש מצבים בהם עומד לך טוב? האם אתה בריא לחלוטין? נוטל תרופות?

האם אתה בקשר כלשהו? אם כן - מה קורה במסגרת הקשר?

יכולות להיות סיבות רבות להפרעת זקפה וישנן דרכים לאבחן את הסיבה. אין ספק שלהפרעה כזו השלכה מרחיקת לכת על איכות החיים בבחור צעיר כמוך, אך בעצם בכל גיל.

לגבי הבדיקה באמצעות משאבת הואקום - לא משהו שיגרתי כל כך. יש בדיקות אוביקטיביות מדוייקות יותר. אם זה מטריד אותך כדאי שתפנה לטיפול במקום המוסמך לטיפול בבריאות מינית, כאשר בדף הבית של אתר זה רשימת מרפאות בכל רחבי הארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו