מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאיתן14/10/2008
שלום, אני בן 21. אני מרגיש שהחשק המיני שלי חלש ויש תקופות שבהן הוא נעלם, בנוסף אני מרגיש שגם הזיקפה שלי לא משהו. בתחילת גיל ההתבגרות (גיל 12 בערך) הכל היה בסדר ובגיל 13 בערך הייתה לי תקופה דיכאונית (סתם משהו של גיל ההתבגרות, בעיקר בגלל שחשבתי שדברים בגוף שלי לא בסדר). בתקופה הזו החשק המיני שלי נעלם ואני יודע שזה טבעי (בעקבות הדיכאון, הייתי ממש בבאסה עמוקה), העניין הוא שמאז הוא לא חזר לקדמותו. זה לא שאין לי חשק מיני בכלל אבל אני מרגיש שזה לא זה. לדוגמא פעם הייתי חולם על יחסי מין ומאז זה קרה לי אולי פעם אחת. אני אפילו זוכר התאהבויות שהיו לי בגן והיום גם אם קורה שבחורה מוצאת חן בעיני זה ממש לא מגיע לעוצמות הרגש האלה. אלה רק דוגמאות אבל בשורה התחתונה אני מרגיש שמשהו חסר ושהחשק המיני לא עוצמתי כמו שהוא היה וכמו שהוא צריך להיות . אני דתי ולכן עד עכשיו לא יצא לי לבדוק את העניין "תכל'ס", והרבה זמן שכנעתי את עצמי שהכל בסדר (בגלל שיחות שעשיתי בעניין עם אנשים לא מקצועיים שניסו להרגיע אותי) אבל אני מרגיש שמשהו לא בסדר. מה דעתכם על העניין (האם הבעיה פיזית\פסיכולוגית)? ומאיפה להתחיל? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת חשק
17/10/2008אתה מתאר ירידת חשק מיני, ייתכן בקשר לדכאון בגיל ההתבגרות. עם זאת, אתה מתאר שקיים חשק, רק שאתה חושב שצריך להיות חזק יותר ולהתבטא אחרת. במקביל, ואל תבלבל - עוצמות הרגש שאתה חווה (כגון, התאהבות) אינן כמו בעבר. לא יצא לך להתנסות ביחסי מין מטעמי דת, אבל אין קשר בין ה"תכלס" כפי שאתה מכונה, לבין הרגש שחווים. לא ברור מה קורה באוננות ומה תדירותה, ואיך אתה חווה זאת.
משאלתך ברורים הגורמים הרגשיים/פסיכולוגיים. קשה על סמך המידע להתייחס לגורמים פיזיים. ניתן לעשות בדיקות כדי לשלול אותם בקלות יחסית. כדאי שתפנה למרפאה אשר עוסקת בבריאות מינית, שם תוכל לבדוק את כל הגורמים תחת קורת גג אחת. התגבר על מחסום הבושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)