מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה לצורך סקסרות06/07/2007
מה דעתכם על בגידה לצורך סקס, התרגשות והגיוון בחיים. הבעל קצת משעמם, היחסים משעממים ובא לי שינוי. האם זה יכול להוסיף או להרוס? שמעתי שיש הרבה שעושים זאת אז למה לא אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Dear N
ד``ר עידן מיליצ`ר07/07/2007Dear N.
The phenomenane that you descibe is age's depends.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לא ברורה, מה אתה חושב על כך
רות07/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שאיש באמונתו יחייה
עידן מיליצ'ר08/07/2007זה יכול להיות משחק באש כי עם המין בא לא מעט פעמים רגש...
זה יכול להיות מנוף לזוגיות, כי זה יכול להוסיף....
אם הייתה תשובה אחת, לא היו פורומים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל מישי שרוצה לבגוד בגלל סקס
כינאן07/07/2007תשמעי זה נראלי היגיוני אך את לא יכולה לעשות את זה אם את אוהבת את מישי את הולכת לבכוד פו וגם לא עלינו להגיד בשום אופן ופניים שהי עשתה אז אני יעשה זה כיאלו כנאה אך תעשי את משי את רוצה לא את משי שעשו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא!
ז'אק07/07/2007מניסיוני זה מרגש ומפתיע. אם תדעי לשמור על גבולות ופרורורציות ולבחור את הגבר המתאים מבחינת אישיותו בגרותו ונסיונו את תהיא "בעננים". אני לא אובייקטיבי אבל תנסי או לפחות תקבלי עצה לא בתפוצת כל הרשת: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגוד ..בהחלט
נשוי מרשים09/07/2007המילה בגידה, היא לא נכונה. היא מוגזמת..לדעתי , אעיז ואומר שסקס מחוץ לנישואים בהכרח מציל אותם. אני מרגיש צעיר כשיש לי סטוץ מהצד.. אך על אהבתי לאשתי ולמשפחתי והערכה הרבה שיש לי כלפפי אשתי , לא אוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבגידה
הבחור המנוסה12/07/2007רות שלום,
בגידה היא דבר קיצוני ומשמעותי. מעצם שמו - בגידה - יש לך בעל שחי ומאמין בך
ואת מפרה את האימון הזה.
יכולות להיות לכך השלכות חמורות עד כדי הרס המשפחה, פגיעה בילדים (אם ישנם) והכל
בשביל רגע אחד של תשוקה.
אם חסר לך מין - השתמשי בויברטור - וכמובן תתלבשי מול בעלך בצורה מגרה ותגלגלו
ביחד פנטזיות....
לא שווה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)