מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה דחופה מאוד!!!!!!!!!!חן17/10/2008
היי לכולם אני חייבת מכם עצה דחופה!!!!!!!!! אבא שלי מאוהב דלוק חושק לא יודעת איך לקרוא לזה כבר על דודה שלי שהיא בת גילי בת 19 זה נמשך כבר כמה חודשים ואין לי מושג מה עליי לעשות בנושא אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את חושבת שזו שאלה לפורום זה?
17/10/2008ואם זה כמה חודשים אז למה פתאום זה דחוף מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי...
חן18/10/2008אין לי כבר למי לפנות ובהתחלה הייתי בטוחה שזה שהמבטים שלו הםם סתמים וזה בטח יעבור...אבל זה רק מחמיר לרגע לרגע...למשל היום דיברנו במשפחה על מישהו שפוטר מהעבודה בגלל מעשה מגונה ואבא שלי אמר למשל דוגמא של הטרדה מינית ותיאר את זה על דודה שלי זאת אומרת אמר אם למשל לדודה שלי זה היה קורה. מתחננת לעזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי רוצה להשים מצלמה נסתרת כדאי שיהיו לה הוכחות כי אם היא תגיד לאבא שלי על המצב הזה שיספיק להסתכל המון המון אנשים יפגעו מהנושא בבקשה עזרו לי!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היית רוצה לדעת?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עליי לעשות...
חן19/10/2008מה אתם מצעים לי לעשות בבקשה עזרו לי!!!!! אין לי עם מי לדבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שזה נכון לדבר
עידן19/10/2008עם מישהו מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
חן19/10/2008המון אנשים יפגעו מהנושא הזה כל כך סומכיך על אבא שלי הוא יפגע בכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
חן20/10/2008רציתי להגיד לכל מי שהגיב לי שאמא שלי דיברה עם אבא שלי על הכל ופשוט הוא ניהיה ממש שונה הוא מתנהג כאילו שלא קרה כלום מה צריך לעשות?? אפשר להאמין לדבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
20/10/2008חן אולי כדאי שתתייעצי עם ה"דלת הפתוחה" - זה יתאים לך, כי זה אנונימי. את יכולה לדבר בטלפון ולשתף ברגשות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי להיתקשר?
חן22/10/2008אפשר להיתקשר אליך רפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלת פתוחה
25/10/2008טלפון 03-5101511
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חגית
חן22/10/2008אני לא יכולה להגיד את זה לאבא שלי זה נורא מביך אני הבת שלו ודודה שלי היא בת גילי שניינו בנות 19 אוף באמת שאין לי מושג מה לעשות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)