ירידה בחשק המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בחשק המיני
    אושרת
    18/10/2008

שלום רב! אני נמצאת בשבוע ה-15 להיריוני, מעולם לא היה לי תיאבון גדול ליחסי מין, אבל לאחר כ-חודש להיריוני ירד לי החשק המיני בצורה דרסטית ומוחלטת, אני לא מסוגלת להיות עם בעלי במצב אינטימי, שלא לדבר על מגע קל, אני דוחה אותו כל הזמן ולא מעוניינת במגעו. על מנת לתקן את המצב, פניתי למטפלת בפרחי באך, אשר הכינה לי תמצית פרחים אותה אני נוטלת 4 פעמים ביום, התמצית פתרה חלק מהבעיה והיא - חוסר סבלנות, עצבנות, אך בעיית חוסר החשק המיני עומדת בעינה ומתחזקת מרגע לרגע. אני מאוד מבקשת את עזרתכם ולו רק לטובת בן-זוגי שכנראה מאוד סובל מן הבעיה למרות שאינו מתלונן על כך! תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• אנא התייחסותכם....

אושרת
    19/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רק חוסר חשק

20/10/2008

אלא גם דחייה. הבנתי שאת לא מסוגלת להיות בכלל במצב אינטימי - חיבוק, נשיקה, ליטוף.חוסר חשק עשוי להיות בשל השינויים ההורמונליים המתרחשים בהריון, אך זה לא מסביר את חוסר הצורך באינטימיות.

מה היה בהריון הקודם? מה היה לפני הההריון? מה מידת משיכתך כלפי בעלך? מה קורה באוננות? מה בכל זאת אתם עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק כללי.

אושרת
    23/10/2008

ראשית, תודה על תגובתך. זהו היריוני הראשון. מידת המשיכה שלי כלפי בעלי יורדת, אני בנאדם סגור מבחינה מינית, לכן מעולם לא אוננתי. בינתיים אנחנו לא עושים שום דבר, זאת אומרת לא מקיימים יחסי מין. אושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

25/10/2008

האם פנית לייעוץ - פרטני או זוגי?

כדאי שתבדקי עם עצמך באוננות, למרות ואולי בשל העובדה שאת מתארת סגירות מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו