פלאש-באק בזמן סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאש-באק בזמן סקס
    שרון
    19/10/2008

שלום לכם לפני מספר שנים עברתי כמה אירועים לא קלים בשירותי הצבאי. בעקבות כך טופלתי אצל פסיכולוג למשך תקופה. כיום - מעל לשנה אחרי השחרור, אני עדיין סובל מ"פלאש-בק" בזמן סקס. כמה שזה מוזר - אבל זה פשוט ככה. אני שוכב עם בחורה ופתאום רצה לי במחשבה האירוע שעברתי. מן הסתם - הדברים האלו פוגעים לי בחיי המין - קשה להינות ככה ושלא נדבר על עוצמת האורגזמות שפוחתות. ניסיתי לפנות שוב לטיפול אבל זה עולה המון כסף ואין לי אותו. למי אני אמור לפנות ? אני חושב שלמרות שאני לא משרת אני עדיין זכאי לקבל טיפול שכזה ולא על חשבוני. (לא ביקשתי שום אחוזי נכות על הבעיות שיש לי כי אני חושש מנזק תדמיתי) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאש-באק בזמן סקס

הוספת תגובה

• למה שלא תזמי בעצמך?

ד
    20/10/2008

יש הרבה גברים ביישנים שלא להוטים למין ואין בעיה שתיקחי את העניינים לידיים הגבר לא חייב ליזום,בקשר למה שששטונק אמר הגבר לא צריך "לזיין" אותך ולהיות להוט לזה כל הזמן תיקחי את הענינים לידיים ותפסיקי לחכות שהוא יעשה הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו