טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ממשפחה דיי שומרנית.וכל הנשים במשפחה התחתנו בתולות.ומצפים לזה גם ממני. ויודעת שאם יקיים עכשיו יחסי מין זה יגרום לי לבעיות לא קטנות בבית. זה הפחד היחיד שלי. התנסתי במין חלקי וישלי חבר תקופה ארוכה שאני מאוד אוהבת.[אני בת 15] ישלי ערכה עצמית גבוהה ואני מאוד מכבדת את מישפחתי ולא ירצה לאכזב אותה ככה. אבל אם זה אומר שאני צריכה לבתר על רצונות וצרכים שלי? ישמח לתשובה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יקירתי באת ממשפחה שמרנית שמצפה ממך שתשמרי על הבתולין עד החתונה את מתלבטת ואני מרגישה שאינך שלמה עדין עם ההחלטה לקיים יחסי מין אני חושבת שעליך לבסס את הקשר עם הבחור להנות מהקשר ועדין לא להגיע ליחסי מין מלאים בהמשך תחליטי אם את שלימה עם הרצון לקיים יחסי מין מלאים כמורשת משפחתך או שאת רוצה לפרוץ את הגבולות והחוקים המשפחתיים ההחלטה על כך תהיה רק שתהיי שלמה באמת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד