בת 28 ועדין בתולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 28 ועדין בתולה
    חסוי
    08/07/2007

אני בת 28 ועדין בתולה, פשוט לא יצא לי להכיר את הבן אדם שאיתו אני יכולה לבנות מערכת יחסים רצינית כזאת שתכלול מין, אני לא דתיה ולא מסורתית פשוט מחכה לאחד.
    האם יש בעיה בגיל שלי לקיום יחסי מין, אם הזמן שעובר ועדין לא קיימתי יחסי מין יכול להיות מצב שקרום הבתולים "מתקשה" או מתקבץ באיזה שהוא אופן עם השנים?
    בעיה נוספת, יש לי מחזור לא סדיר, אני יודעת שיש גלולות להסדרת המחזור וכו' אך עדין לא ניסיתי אותן, האם בגיל שלי קיימת בעיה לגבי העתיד מבחינת הריון ובכלל כאשר המחזור לא סדיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 28 ועדין בתולה

הוספת תגובה

• בתולה

ד''ר חגית כהנא
    09/07/2007

את מחכה לאחד וזה נחמד, אני תוהה אם היו לך מערכות יחסים קבועות עם גברים גם ללא מין
    אני מאמינה שכדי להצליח עם "האחד" חשוב להתאמן במס' מערכות יחסים ועל ידי כך ללמוד על עצמך ועל הרצונות האמיתיים שלך מקשר.
    קרום הבתולין לא מתכווץ עם השנים ואינו מפחיד כל כך
    במידה והמחזורים אינם סדירים פני לרופא/ת נשים
    ככלל אישה עם רחם ושחלות כלומר אישה עם מחזור יכולה להרות וללדת גם אם המחזורים אינם סדירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו